Haberler

Şırnak Şehitleri İçin Tören Düzenlendi

Şırnak Merkezde çıkan iki ayrı çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olan jandarma özel harekat Uzman Çavuş Cemil Turan ve polis özel harekat timi Emre Beker'in naaşı, Şırnak'ta düzenlenen cenaze töreniyle memleketlerine uğurlandı.

Şırnak Merkezde çıkan iki ayrı çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olan jandarma özel harekat Uzman Çavuş Cemil Turan ve polis özel harekat timi Emre Beker'in naaşı, Şırnak'ta düzenlenen cenaze töreniyle memleketlerine uğurlandı. Şırnak Merkez Yeşilyurt Mahallesi'nde çıkan 2 ayrı çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan ve polis özel harekat memuru Emre Beker için Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Ali İhsan Su, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehitlerin silah arkadaşları ve geçici köy korucuları katıldı.

Şırnak'taki saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan ve özel harekat polisi Emre Beker'in Türk Bayrağı'na sarılı naaşlı Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na getirilerek katafalka konuldu. Törende, şehitlerin özgeçmişi okunarak, dua edildi.

Şehitlerin cenazeleri, silah arkadaşları tarafından dualarla ambulansa kadar omuzlarda taşındı. Daha sonra şehitlerin naaşı helikopter ile Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi. Oradan da Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan'ın naaşı Bursa'ya, özel harekat polisi Emre Beker'in naaşı ise Çorum'a gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Turan Yeşilyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
title