Haberler

Sirkeli Mahallesi'nin yolları yenileniyor

Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ile birlikte Sirkeli Mahallesi'nde başlattığı yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ile birlikte Sirkeli Mahallesi'nde başlattığı yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi, Sirkeli Mahallesi'nde Başkentgaz ve ASKİ tarafından alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yol yapım seferberliği başlattı. Belediye ekipleri tarafından Sirkeli Mahallesi sokaklarını birbirine bağlayan yollar yenilenirken, sadece yolları değil çevredeki deforme olan kaldırımlar da yeniden yapılarak mahallenin çehresi yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor. Ekipler tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yetkililerden bilgi aldı.

" Pursaklar'ın her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahip"

Sirkeli Mahallesi'nde doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yollarda yol yenileme çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten Başkan Çetin, "Bahar ayları ile birlikte başlatmış olduğumuz yol yapım çalışmalarında son on günde on altı sokağımızı yeniledik. İlçemizin gelecekteki yükselen değeri olacak Sirkeli Mahallemizin alt yapı çalışmaları nedeni ile köstebek yuvasına dönen yollarını yenilemek adına da yoğun bir mesai yürütüyoruz. Merkezdeki mahallelerimizin sokak görünümleri nasılsa en uzak mahallelerimizin de sokakları öyle olacak. Pursaklar'ın her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Hava şartları elverdiği sürece yollarımızı yeni yüzlerine kavuşturacağız. İnşallah en kısa sürede yol çalışmalarını tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pursaklar Belediyesi Başkentgaz Pursaklar Sirkeli Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title