Haberler

Şirin Payzın Yumruğunu Masaya Vurdu

Güncelleme:

Yeniden görülmeye başlanan Balyoz Davası tartışmasında sinirler gerilince Şirin Payzın yumruğunu masaya vurarak konuklarını sakinleştirmeye çalıştı.

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programında yeniden görülmeye başlanan Balyoz Davası konuşuldu. Programın konuklarından Çetin Doğan'ın avukatı Celal Ülgen ile gazeteci Nazlı Ilıcak arasında "Militanlık" tartışması yaşandı.

PAYZIN, YUMRUĞUNU MASAYA VURDU

Tartışma uzayıp, ortam gerilince Şirin Payzın, yumruğunu önündeki masaya vurmak zorunda kaldı. Programda Celal Ülgen, daha önce basında çıkmamış eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'la ilgili çok çarpıcı bir bilgiye paylaştı.

Başbuğ'un "Askeri Casusluk" davası ile ilgili "Benim askerlerim nasıl olur da Askeri Casusluk ve fuhuş operasyonuna katılırlar" dediğini aktaran Celal Ülgen, kendisinin de "Siz hala Askeri Casusluk denilen bir olayın olduğuna mı inanıyorsunuz" diye cevap verdiğini ve iki saat boyunca davanın detaylarını anlattığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şirin Payzın Nazlı Ilıcak Çetin Doğan Celal Ülgen Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

BUĞRA:

SİYASET KARARINI VERMİŞ MAHKEMEYE GEREK YOK.

7
1
yanıtYanıtla
KASIM:

MAHKEMELERE GÜVEN KALMADI AK DENİLENE KARA DENİLİR OLDU.

5
0
yanıtYanıtla
masum:

hain kadin turk dusmani

1
3
yanıtYanıtla
metehan:

şirin le nazlı nın gazeteci, haberci olduğu ülkeden hiç bir şey olmaz. başka ülkelerde böyle hainlere hakettiklerini veriyorlar, bizde el üstünde tutulurlar

2
2
yanıtYanıtla
BARIIIŞ:

BİTANESİN ŞİRİN

1
0
yanıtYanıtla
realitem@m.m:

Şirin payzın sen ne mükemmel bir insansın

0
0
yanıtYanıtla
hamza demurMobil-ANDROID:

hakaaan nickli eskiden senin basbakaninda ondan talimat aliyordu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title