Haberler

Sinop'un Gerze ilçesinde kamu personeline başarı belgesi verildi

Güncelleme:

Sinop'un Gerze ilçesinde, görevlerinde başarı sağlayan kamu personeline başarı belgesi verildi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen törende, Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Sevindik, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sadi Özkan ile bazı personele başarı belgelerini takdim etti. Görevlerindeki özverili çalışmalarından dolayı personeli tebrik ederek başarılar dileyen Arabacı, 'Emniyet ve jandarma teşkilatlarımız mesai saati gözetmeksizin bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için görevlerinin başındalar. Her iki kurum idarecileri ve çalışanları ilçemizin huzuru ve güvenliği için özverili bir çalışma yürütüyorlar. Kendilerine başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Sinop'un Gerze ilçesinde, görevlerinde başarı sağlayan kamu personeline başarı belgesi verildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen törende, Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Sevindik, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sadi Özkan ile bazı personele başarı belgelerini takdim etti.

Görevlerindeki özverili çalışmalarından dolayı personeli tebrik ederek başarılar dileyen Arabacı, "Emniyet ve jandarma teşkilatlarımız mesai saati gözetmeksizin bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için görevlerinin başındalar. Her iki kurum idarecileri ve çalışanları ilçemizin huzuru ve güvenliği için özverili bir çalışma yürütüyorlar. Kendilerine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Deniz Kaymakamlık Jandarma Teğmen Gerze Sinop Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title