Haberler

Sinop'ta Üst Yapı Çalışmaları

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, "Sinop çok hızlı bir şekilde daha modern bir kent olma yolunda ilerliyor.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, "Sinop çok hızlı bir şekilde daha modern bir kent olma yolunda ilerliyor." dedi.

Başkan Ergül, yapımı devam edem Sakarya Caddesi'nde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Burada, AA muhabirine açıklamada bulunan Ergül, cadde üzerindeki çalışmaların 2017 yılı haziran ayı içinde tamamıyla bitirilmesinin ön görüldüğünü söyledi.

İlgili firmanın program dahilinde çalışmaları sürdürdünü aktaran Ergül, "Bu ay sonuna kadar alt yapısını bitirmek istiyoruz. Yani daha önceden belirlediğimiz program aynen devam ediyor. Üst yapıyı hava şartları müsaade ederse inşallah daha erken bitiririz. Ama en kötü ihtimalle 2017 yılı Haziran ayında caddemiz yeni haliyle vatandaşlarımıza hizmet etmeye başlayacak." dedi.

Kentteki doğalgaz çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Ergül, şu an bin 500 abonenin evlerine doğalgaz bağlatmak için başvuruda bulunduğunu belirtti.

Nisan ayı itibarıyla bu rakamın 7 bin 500'e ulaşacağını ifade eden Ergül, "Sinop çok hızlı bir şekilde daha modern bir kent olma yolunda ilerliyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Baki Ergül Sakarya Sinop Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title