Haberler

Sinop'ta Sahte İçki Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Sinop'ta düzenlenen sahte içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, Ayancık ilçesinde sahte içki üreten ve piyasaya süren 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Operasyonda 230 litre sahte içki, damıtma düzenekleri ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Sinop'ta düzenlenen sahte içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekiplerince Ayancık ilçesinde sahte içki üreterek piyasaya sürdükleri tespit edilen 4 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Zanlılara ait dört adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 230 litre sahte içki, sahte içki yapımında kullanılan damıtma düzenekleri ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Adreslerde bulunan 4 zanlı gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Emniyet Müdürlüğü Sahte İçki Ayancık Sinop Suç Operasyon Kaçakçılık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title