Haberler

Sinem Cinayetini Aydınlatan Polisler Ödüllendirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde başarılı polisler ödüllendirildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde başarılı polisler ödüllendirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde çeşitli birimlerde yaptıkları çalışmalarla göz dolduran 16 emniyet mensubuna başarı belgeleri verildi. Üniversiteli Sinem Yurdanur ve İrfan Menteş cinayetlerinin aydınlatılması, çetelerin çökertilmesi, zehir tacirlerinin yok edilmesi ve birçok adli ve güvenlik olaylarında başarı gösteren emniyet mensuplarına Kaymakam Aziz İnci tarafından başarı belgeleri verildi. Törene Kaymakam Aziz İnci, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcıları Orhan Çağlayan ve Ali Tandoğan, İnegöl Emniyet Müdürü Murat Sevinç ve polis memurları katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Aziz İnci, "2012-2013 yılı itibariyle çok yoğun geçen bir çalışma döneminin sonunda başarılı arkadaşlarımıza ödüllerini takdim ediyoruz. Bu başarı belgelerini polislerimize vereceğiz. Polis teşkilatımız, hem sayı, hem kapasite olarak her geçen yıl başarı grafiğini yükseltiyor. Özellikle bir kaç ay önce hizmete giren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bürosu vatandaşta güven duygusunun artmasını sağladığı gibi, suç işleyen ve suça meyyal olan insanlar üzerinde de caydırıcı etkiler yapmaktadır. Bu başarıda emeği olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından başarılı polisler taltif edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz İnci İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title