Haberler

Simitçilik Yapan Annenin Evlat Hasreti

Samsun’da eşi Ali Keskin ile birlikte simit satarak geçimlerini sağlayan 6 çocuk annesi 68 yaşındaki Ayşe Keskin, yurt dışında yaşayan iki kızını 8 senedir görememenin üzüntüsünü yaşıyor.

Samsun'da eşi Ali Keskin ile birlikte simit satarak geçimlerini sağlayan 6 çocuk annesi 68 yaşındaki Ayşe Keskin, yurt dışında yaşayan iki kızını 8 senedir görememenin üzüntüsünü yaşıyor.

İlkadım ilçesinde 64 yaşındaki eşi Ali Keskin ile birlikte 7 yıldır simit satarak geçimini sağlayan Ayşe Keskin, 8 yıldır Fransa ve Almanya'da yaşayan kızlarını göremediği için üzüntü duyduğunu ifade etti. 30 yıldır şeker pancarı yaparak geçimini sağlayan ve 2006 yılında işleri bozulan Keskin çifti, geçimlerini sağlamak için simit satmaya başladı. 4 kız ve 2 erkek olmak üzere toplam 6 çocuk sahibi olan Keskin çifti, yaşlarına aldırmayıp her gün sabah 06.00'da kalkarak tezgahın başında yerini alıyor. 6 çocuk annesi Ayşe Keskin ise maddi durumdan çok çocuklarının kendisine olan ilgisizliğinden dolayı üzüntü duyuyor. 6 çocuğunu da büyütüp tek tek bir gelecek sunan anne Ayşe Keskin'in 1 oğlu ile 1 kızı Çarşamba'da, 1 oğlu ile 1 kızı İstanbul'da, bir kızı Almanya'da, bir kızı ise Fransa'da yaşıyor. 2 kızı ve 2 oğlu ile görüşme imkanı bulan Anne Ayşe Keskin, yurt dışında yaşayan kızlarını 8 yıldan bu yana göremiyor.

8 yıldır Anneler Günü'nü onlarsız geçirdiği için mutsuz olduğunu söyleyen Ayşe Keskin, "6 tane evlat büyüttüm onlara çok hizmet ettim ama onlar beni saniyede kaybettiler unuttular. Telefonda konuşsalar bile seslerini tanıyamıyorum, görsem de tanıyamam. 6 tane evlat büyüttüm 2 tanesi İstanbul'da, 2 tanesi Çarşamba'da 1 tanesi Almanya'da, 1 tanesi Fransa'da ama kaybettim. İstanbul'da ve Çarşamba'da yaşayan çocuklarım geliyor beni ziyaret ediyor ama Almanya ve Fransa'daki çocuklarımı 8 sene oldu görmeyeli. En fazla onlara hasretim. Onları görmek için yanıyorum. Büyüttüm yetiştirdim ama göremiyorum. 8 senedir görmedim. Görsem bile tanıyamam. Neden gelmediklerini bilmiyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Keskin Almanya Fransa Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title