Haberler

Silopi'de Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Kaymakam Savaş Konak başkanlığında "okul güvenliği" toplantısı yapıldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Kaymakam Savaş Konak başkanlığında "okul güvenliği" toplantısı yapıldı.

Koç İlk ve Ortaokulu Konferans Salonu'nda Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Savaş Konak başkanlığında yapılan toplantıda yeni eğitim öğretim yılı döneminde alınacak güvenlik önlemleri ve yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Konak, güvenlik toplantısında yaptığı konuşmasında araç servis şoförleri içerisinde cinsel istismar suçuna karışmış kişilerin bulunması halinde aracın trafikten men edileceğini söyledi.

Konak, "Okul servis şoförleri ile araç sahiplerinin terör olayları, cinsel istismar ve yüz kızartıcı suçlara karışmamış kişilerden seçileceğini söyledi. İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanan servis şoförlerinin kavgası ve cinsel istismar sabıkalı şoförlerin karıştığı olayı hatırlatan Kaymakam Savaş Konak, "Şoför listeleri ve araç sahiplerinin listelerini emniyet ve jandarmaya vereceğiz. Mümkün mertebe bunların içinde bu kişiler kullanıyorsa araç trafikten men edilecek. Kooperatif başkanı da takibini yapacak, biz de emniyet ve jandarma olarak takibini yapacağız. Sonuçta çocuklarımızı teslim edeceğimiz kişilerin güvenli kişiler olması lazım, bu çok önemli." dedi.

Toplantıya, Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ökten, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Silopi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Er, Jandarma Yüzbaşı Ender Arslan, okul müdürleri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Savaş KONAK Şırnak Silopi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title