Haberler

Silahlı Saldırıda Yaralanan Uzman Çavuş Şehit Oldu (3)

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan uzman çavuş Durdu Çapar'ın cenazesi, memleketi Göksun'a getirildi.

Silahlı SALDIRIDA YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU (3)

ŞEHİT CENAZESİ GÖKSUN'DA

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan uzman çavuş Durdu Çapar'ın cenazesi, memleketi Göksun'a getirildi.

Şehit Çapar'ın cenazesi, Van'da düzenlenen törenin ardından hava yolu ile Kahramanmaraş'a, oradan da Kahramanmaraş Belediyesi'ne ait cenaze arabası ile Göksun'a getirildi. Şehit Durdu Çapar'ın cenazesini, TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Göksun Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Şener İzci, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, daire amirleri, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Şehit Durdu Çapar'ın cenazesi Göksun Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK' sloganları atıldı. Hastane önünde bekleyen şehit Çapar'ın yakınları tabutu görünce sinir krizi geçirdi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri kriz geçirenlere müdahale ederken, TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil ve Göksun Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız, şehidin babasını ve kardeşlerini teselli etmeye çalıştı.

İlçe Müftüsü Süleyman Şahin, şehit için Kuran-ı Kerim okurken, Şehit Çapar'ın cenazesinin, işlemlerin ardından yarın düzenlenecek resmi törenin ardından toprağa verileceği belirtildi. - Kahramanmaraş / Göksun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title