Haberler

Silahlı Saldırıda Ölen Ak Partililer Toprağa Verildi

Adıyaman merkezden Gerger ilçesine dönerken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Osman Öztürk (51) ve Gerger eski Belediye Başkanı Arif Karatekin’in (49) cenazeleri toprağa verildi.

Adıyaman merkezden Gerger ilçesine dönerken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Osman Öztürk (51) ve Gerger eski Belediye Başkanı Arif Karatekin'in (49) cenazeleri toprağa verildi.

Arif Karatekin ve Osman Öztürk'ün evlerinin önünde kılınan cenaze namazına AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Salih Fırat, Mehmet Erdoğan, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, İl Genel Meclis Üyeleri, çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve vatandaş katıldı. Cenazeler kılınan namazın ardından Gerger Mezarlığında defnedildi.

İlçede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Adıyaman ve Kahta'dan Gerger'e giden özel harekat polisleri, çevik kuvvet polisleri, asayiş polisleri, jandarma ekipleri ve bir çok zırhlı araç, ilçe merkezindeki noktalara konuşlandırılarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem alındı.

Yaşanan olay nedeniyle ilçede hayat tamamen durma noktasına gelirken ilçede büyük tedirginlik yaşandığı, esnafın işyerlerini kapattığı ve vatandaşların da sokağa çıkmaya çekindiği öğrenildi.

ŞÜPHELİLERİN AKSARAY'DA YAKALANDIĞI İDDİASI

Diğer taraftan polis ekipleri Aksaray girişinde olayın şüphelisi olarak iki minibüsü durdurdu. Minibüslerde bulunan Z.A, H.A, C.A, G.M, M.Ç, K.Ç, H.M, U.M, U.B ve H.İ.D. adlı şahıslar gözaltına alındı. Minibüsün birisinde silah ve mermi ele geçirildiği öğrenildi. Durdurulan ikinci minibüsün olayla ilgilisinin olup olmadığı araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Öztürk Adıyaman Ak Parti Gerger Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sana lazım değil:

h.i.d kim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title