Haberler

Silah Tutukluk Yapınca Binali Yıldırım'ın Kardeşi Ölümden Kurtulmuş

Güncelleme:

Çekmeköy'de silahlı saldırıya uğrayan Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım'ın silahın ateş almaması sonucu ölümden kurtulduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın kardeşi İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım Çekmeköy'de uğradığı silahlı saldırıda, saldırganın silahının tutukluk yapması sayesinde ölümden kurtulduğu belirtildi.

TABANCA ATEŞ ALMAYINCA KAÇTI

Önce şoföre ateş eden saldırganın bir el ateş ettikten sonra ardı ardına tetiğe bastığı ancak tabancanın ateş almaması üzerine kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

PEŞ PEŞE TETİĞE BASTI AMA...

Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Gözlem sokak üzerinde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana gelen olay görgü şahitlerine göre şöyle gelişti. Şoförüyle birlikte evine gelen İlhami Yıldırım şoförüyle birlikte araçtan inerek evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada karşı istikametten yaklaşan saldırgan yaklaşık 10 metre yaklaştığında silahını çıkarak tabancasını ateşledi. Bir el ateş alan silahtan çıkan mermi İlhami Yıldırım'ın şoförü Bünyamin Bilen'e isabet etti. Saldırgan olaydan sonra ardı ardına tetiğe basmaya devam etti, ancak silah ateş almadı. Bunun üzerine saldırgan geldiği istikamete kaçarak izini kaybettirdi. Yaralı şoför Bünyamin Bilen çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGANIN EŞKALİ BELİRLENEMEDİ

Olaydan sonra alarma geçen polis saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Emniyet yetkilileri ile görülen İlhami Yıldırım'ın olay sırasında şok geçirdiğini anlatarak saldırının kim yada kimler tarafından yapıldığını bilmediğini söyledi. İlhami Yıldırım olay sırasında karanlık olduğu için saldırganın eşkalini de veremediği öğrenildi. Saldırının bulunduğu sokakta kamera bulunmadığı öğrenildi.

ASIL HEDEF ŞOFÖR MÜYDÜ?

Yetkililer olayın çok yönlü soruşturulduğunu saldırının asıl hedefinin İlhami Yıldırım'ın şoförü Bünyamin Bilen'e yönelik olabileceği ihtimalinin de aralarında bulunduğu her olasalığın değerlendirildiğini söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhami Yıldırım Binali Yıldırım İstanbul Çekmeköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

kaçak:

şoförü bırakıp kaçmış. başka söze gerek yok. . .

9
6
yanıtYanıtla
Ahmet Amca:

Akıllı durana niye kimse silah çekmiyor abisinin saltanatını sürüp kimin canını yaktı acaba silah sıkacak kadar.

5
7
yanıtYanıtla
Bu korku ....Mobil-IOS:

Bu korku ona yeter,bundan sonra koruma sayısını ikiden üçe çıkarır!!!

3
6
yanıtYanıtla
S.B.:

HE HE HE. . . . . . . . . . MAĞDURUM DA MAĞDURUM. . . . . . . KESİN ÜSTLERİ ÇIPLAK DERİ ELDİVENLİ KİŞİLERDİR, ŞÖYLE 100 -150 KADAR. . . . . . . AKLIMA KABATAŞ OLAYI GELDİ DE . . . . . . . . . . !!!

7
1
yanıtYanıtla
Bu korku ....Mobil-IOS:

Bu korku tüm AKSÜLÜKLER için geçerlidir,daha neler göreceğiz bekleyip görelim!!!

3
4
yanıtYanıtla
.....:

yapanlar profesyonel degil haberde silah tutukluk yapiyor diyor ama sahis hala tetige basiyor isini bilen birisi bilirki silah tutukluk yapinca mermiyi yine agzina vermek gerekir ve oyle ateslenir yani mermiyi yine agzina vermek icin iki uc sefer cabalarsin sonra tetige basarsin

7
0
yanıtYanıtla
YEDÌĞÌNÌZ HURMALAR BÌRGÜN.TIRMALAR.mobilWeb@haberler.com:

MAKÌNANIN BAKIMI ÖNEMLÌ BAK YARIDA KALIYOR ÌŞÌN.

3
3
yanıtYanıtla
kesin bilgi:

pkk bağlantısı var

6
0
yanıtYanıtla
eskı hdp lı:

CAPULCU PACAVRA SARAPCI DINGILER YINE SAHNEDELER. . . . ESEK GIBII SIGIR GIBI BUNLAR

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title