Haberler

Siirt Hdp'li Vekilliler Siirt'te Esnafları Ziyaret Etti

Hdp'li Vekilliler Siirt'te esnafları ziyaret ettiHDP Milletvekilleri, bugün Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın tutuklanmasından sonra Belediyesine kayyum atanan Siirt'te esnafları ziyaret etti.

Hdp'li Vekilliler Siirt'te esnafları ziyaret etti

HDP Milletvekilleri, bugün Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın tutuklanmasından sonra Belediyesine kayyum atanan Siirt'te esnafları ziyaret etti. HDP Siirt Milletvekili Besime Konca, yapılan bu zulme boyun eğmeyeceklerini söyledi.

HDP Siirt milletvekilleri Besime Konca, Kadri Yıldırım ve Batman Milletvekili Saadet Becerikli, bugün Belediyesine kayyum atanan Siirt'te esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinden sonra HDP il başkanlığına geçen HDP'li vekiller adına burada Besime Konca açıklama yaptı. Konca, Kürtlerin, haklarını direnerek kazandığını ifade ederek, "Kürtler bedel ödeyerek, direnerek, sokakta, dağda, zindan ve siyasette toplum olarak direne direne bu hakları kazandı. AKP faşizmi, hiçbir hükümet tarihinde yapmadığı bir şey yapıyor. Kanunsuz, hukuksuz, insanı ahlaki değerleri gözetmenden bir saldırı içerisindedir. Onlar bugün belediyelerimizi kışlaya çevirebilirler, kapıların önlerine özel çevik kuvveti koyabilirler. Yapılan bu zulme boyun eğmeyeceğiz, bu konuda kimsenin şüphesi olmasın"dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncer Bakırhan Siirt Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title