Haberler

Sigorta Acenteleri, Çakırsoy İle Toplantıda Buluştu

"Emekliliğiniz İçin Buluşuyoruz, Türkiye BES'leniyor" paneline katılmak üzere KOTO'ya gelen Sigortacılık Genel Müdürü Dr. N Şerif Çakırsoy, sigorta acenteleriyle buluştu.

Sigorta acentelerinin temsilcileri, "Emekliliğiniz İçin Buluşuyoruz, Türkiye BES'leniyor" paneline katılmak üzere KOTO'ya gelen Sigortacılık Genel Müdürü Dr. N Şerif Çakırsoy ile toplantıda bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, sektörün sorunları ile çözüm önerileri görüşüldü.

Sektörün geleceğinin ve yol haritasının Sigortacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirlendiğini ve bu nedenle toplantının önemine vurgu yapan Başkan Bulut, "Genel Müdürümüz Çakırsoy'a ilimiz sigorta acentelerinin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilgisi dolayısıyla teşekkür ediyoruz" dedi. Çakırsoy ise, sigorta acentelerinin sektör için çok değerli bir kanal olduğunu ifade ederek, "Acentelerin sorunları ve önünü açacak tüm projelere desteklerimiz sürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title