Haberler

Sigara Cinayeti Sanığına 10 Yıl Hapis

ADANA'da sigara kavgasında 27 yaşındaki Alaattin Erol'u öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 20 yaşındaki Ahmet Özel iyi hal ve tahrik indirimleriyle 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ADANA'da sigara kavgasında 27 yaşındaki Alaattin Erol'u öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 20 yaşındaki Ahmet Özel iyi hal ve tahrik indirimleriyle 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

5 Haziran'da merkez Seyhan İlçesi Yenibaraj Mahallesi Dilberler Sekisi mevkiinde iki grup arasında 'sigara isteme' yüzünden kavga çıktı. Kavgada, Alaattin Erol hayatını kaybederken, bıçağı kullanan Ahmet Özel tutuklandı. Ahmet Özel hakkında kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis, kavgaya karışan 11 kişi hakkında da yaralama ve yardım suçlarından 6 yıl ile 15 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Tutuklu sanık Ahmet Özel, karar duruşmasında olayda kendisinin de yaralandığını belirterek, "Olayda ölen ile 2 kişi bana vurdu, bıçak salladılar. Ben de mağdurum. Kendimi korumak için ölenin elindeki bıçağı alıp salladım. Olaya karışan çok kişi var. Öldürme olayının tamamen bana yüklenmesini kabul etmiyorum. Tahliyemi istiyorum" diye savunma yaptı.

Mahkeme heyeti, Ahmet Özel'i önce ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Özel'in cinayeti tahrik altında işlediğine kanaat getiren mahkeme heyeti, iyi hal indirimi ile cezayı 10 yıla düşürüp tutukluluk halinin devamına karar verdi. Yaşı küçük sanık tutuksuz H.Y'. öldürmeye teşebbüs suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası alırken, diğer 10 sanık delil yetersizliğinden beraat etti.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Özel Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title