Haberler

Şeyh Ulema Recepağa Spor Tesisleri Ağaçlandırıldı

Karatay Belediyesi, ilçeye kazandırılan yeşil alan ve çocuk oyun parklarına bir yenisini daha ekliyor.

Şeyh Ulema Recep Ağa Caddesi üzerinde, 14 Bin m² alan üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan İşgalaman Spor Merkezinin etrafı ağaçlandırılarak çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe genelinde yeşil alan projelerine önem verdiklerini ifade ederek bir taraftan büyük parklar yaptıklarını bir taraftan da mikro çaplı parklar oluşturarak halkın hizmetine sunduklarının altını çizdi. İşgalaman'da Şeyh Ulema Recepağa Spor Merkezi etrafının yeşil alan olarak tanzim edildiğini ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğünün organizeli çalışması neticesinde 14 Bin m² lik alanın ağaçlandırıldığını belirten Hançerli, alan içerisine kamelya yerleştirilmesinin yanı sıra etrafının da asfaltlanarak tretuvar ve parke çalışmasıyla çevre düzenlemesinin gerçekleştirildiğini söyledi. At Kestanesi, Çınar, Süs eriği ve mavi ladin çeşitlerini içeren 106 adet ağacın alana dikildiğini vurgulayan Başkan Hançerli, yeşil alan ve park tanzimi noktasında Karatay Belediyesi'nin üzerine düşen görevi layıkıyla yaptığını belirterek ilçeye kazandırılan parkların korunması noktasında halktan duyarlı ve kendilerine yardımcı olmalarını isterken, İşgalaman Şeyh Ulema Recepağa Spor Merkezi etrafına kazandırılan yeşil alanın hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title