Haberler

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Öğrencilere Trafik Eğitimi Verdi

Güncelleme:

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kardelen Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Öğrencilere trafik kuralları, emniyet kemerinin kullanımı, güvenli geçiş kuralları ve trafik işaretleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, okul öncesi öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Trafik bilincini kazandırmak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından Kardelen Anaokulu öğrencilerine meslek tanıtımı yapılarak genel trafik kuralları, emniyet kemerinin kullanımı ve önemi, karşıdan karşıya güvenli geçiş kuralları, trafik işaretleri, okul servis araçlarına binme ve inme kuralları konularında eğitim verildi bilgiler aktarıldı.

Slayt ve uygulamalar eşliğinde bilgilendirilen öğrencilere ayrıca ekipler tarafından bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Seydişehir Trafik Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title