Haberler

Şevki Yılmaz'dan Ravza Kavakçı Çıkışı: Havlayamadılar

Güncelleme:

Eski Refah Partili Şevki Yılmaz, Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı'nın TBMM'deki yemin töreniyle ilgili "Totemciler 'dışarı, dışarı' diye havlayamadı" ifadesini kullandı.

Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz, Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı'nın TBMM'deki yemin törenini hatırlatarak "Totemciler 'dışarı, dışarı' diye havlayamadı" dedi.

"HAVLAYAMADILAR"

Şevki Yılmaz, Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı'nın yemin törenine ilişkin Twitter'de açıklamada bulundu. 28 Şubat döneminde yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Şevki Yılmaz, milletvekillerine "Havlayamadılar" diyerek şu mesajı yazdı:

"Ablasının başörtüsüyle yemin etti. Totemciler 'dışarı, dışarı' diye havlayamadı! Bir kirli sayfa daha kapandı Elhamdülillah!"

İşte Şevki Yılmaz'ın o mesaj:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Merve Kavakçı Şevki Yılmaz Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

kara çocuk:

ALLAH YOLUNDA YÜRÜYECEKSEN BAŞINI KAPATMAK DEGİL ÖNCE KALBİNİ KAPAT SONRADA ÇENENİ

64
16
yanıtYanıtla
SANANE:

BU SIFATSIZDA MI VEKİL OLDU BASIMIZA

43
13
yanıtYanıtla
senem:

Ayol bu Arap hatun koyu esmer tenli, bunun orjinal Turk hatun olmasi imkansiz !!! Bu galiba Arap yada Afrika (zenci) soyundan. Bu gidip de kendi hayat felsefesine uygun bir Arap devletinde vekil olsa yada orada kendi Arap insanina hizmet etse olmaz mi? Bu LAIK Turkiye de Kurdolar bile vekil oluyor. Bunu TURKLER vekil olarak kabul etmez. Sen hem TURK insanina hakaret et hemde vergimizi ye !!!! Ben helal etmem bu Arap hatuna!!!

46
8
yanıtYanıtla
keziban:

Ben ne Turban nede Bu Arap kadina zerre kadar sempatim var !!! Hatta bunlardan nefret ediyorum. Bu tipe bir bakin !!! Bu Semitik/siyah/Arap kadin neyapar bu Turk yurduda? Gitse kendi Arap Suriye yada S. Arabistana. Orada kadin vekil var mi? Araplarda vekil bile olamaz bu kadin. Fakat istemdigi LAIK Turkiye de turban ve kara derisi ile vekil oluyor ;))))

34
10
yanıtYanıtla
KAWAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sen havlamissin ya yeter gerizekali yobaz cok istiyorsan sende kafana Tak bez parcasini

16
17
yanıtYanıtla
Efsane:

İşte bunlar hep horoz dövüşü. İnsanımızı madden ve manen tahrip eden, hak hukuk kabul etmeyen, garibanın emeğinin hakkını sömüren, 50 milyon yoksul insan üreten, fuhuşu, alkolü, hırsızlığı, arsızlığı, soysuzluğu ilkokul seviyesine kadar indiren, aile kurumunu tahrip eden, her kötülüğün anası olan içki ve zinayı yaygınlaştıran bu köle düzenine önceden totemciler hizmet ediyordu şimdi alnı secdeli, başı kapalı, dili dualı insanlar hizmet ediyor. Şevki Yılmaz ın hamdolsun dediği gelişme bu.

27
4
yanıtYanıtla
Yol:

Ulan Turkiyeyi , carsaf cuval Ulkesine cevirdiniz . Tipe bak

6
22
yanıtYanıtla
iso:

buda ablası gibi amerikan vatandaşımı acaba merak ediyorum, birde ne iş yapar akp de el kaldır indirden başka yoksulu, yolsuzluğu israfı fakirliği valla bacım bir eyleminizi görelim allah bizlere yardır edsin bu liberal monşör islamcılardanda bizi korusun

12
16
yanıtYanıtla
gülnaz:

Başörtüsünde Amerikan bayrağının renkleri var , Amerikan uşağı

11
15
yanıtYanıtla
SIRA SİZDE:

NE KADAR LUZÜMSUZ İNSAN VARSA HEPSİDE YOBAZ.

4
22
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title