Haberler

Sevgi Markete En Büyük Bağış

Yıldırım Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamındaki en büyük hizmetlerinden biri olan Sevgi Market en anlamlı bağışını aldı.

Yıldırım Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamındaki en büyük hizmetlerinden biri olan Sevgi Market en anlamlı bağışını aldı. Minik Cevherler Çocuk Akademisi öğrencileri, kendi yaptıkları kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, Sevgi Market yararına kullanılması amacıyla Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teslim etti.

İhtiyaç sahibi yoksul insanlara yardım dağıtan Sevgi Market'e en anlamlı bağış dün Minik Cevherler Çocuk Akademisi öğrencilerinden geldi. El emeği göz nuru ile yaptıkları kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Başkan Keskin'e getirerek teslim eden öğrenciler Sevgi Market'i de gezdiler.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Sevgi Market ve bünyesinde kurulan beyaz eşya, mobilya ve giysi reyonu ile binlerce ihtiyaç sahibine destek oluyoruz. Minik yüreklerden kopan bu yardımlarda bizlere sinerji oluyor. Kumbaraların içindeki paralar makbuz karşılığında teslim alınıyor. " dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özgen Keskin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title