Haberler

Sevgi - Der'den Basın Müdürü Karaaslan'a Plaket

Güncelleme:

Kısa adı Sevgi – Der olan Elazığ Sevgi Kadınları Derneği Basın Sözcüsü Esra Civelek, dernek çalışmalarına katkıları dolayısıyla Belediye Basın Müdürü Mehmet Karaaslan'a bir plaket takdim etti.

Yaptığı sosyal, kültürel ve hayır hizmetleriyle kısa zamanda birçok hemşerimize ulaşan Sevgi – Der, özellikle düzenlediği kermeslerle fakir ve fukaraya yaptıkları yardımları sürdürüyor.

Sevgi-Der Basın Sözcüsü Esra Civelek, yaptıkları hayır işlerinde sürekli kendilerinin yanında yer alan Elazığ Belediyesi'ne müteşekkir olduklarını ifade ederek açıklamasında şunları söyledi:

"Derneğimiz adından da anlaşılacağı üzere sevgi üzerine kurulmuş ve kendisini hayır işlerine adayan kişilerden oluşmaktadır. Düzenlediğimiz her etkinliğimizde bizlerin yanında yer alan Elazığ Belediyesi'ne bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Ve katkılarından dolayı Basın Müdürümüz Mehmet Karaaslan'a bu plaketi takdim ediyoruz."

Sevgi - Der'in bu nazik davranışından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ise açıklamasında şunları belirtti:

" Sevgi Kadınları Derneği şehrimizde kimsesiz insanlara kucak açmış ve her zaman onların yanında yer almışlardır. Derneğin faaliyetlerine Belediye Başkanımız Süleyman Selmanoğlu'nun direktifleri doğrultusunda elimizden geldiğince destek sunuyoruz. Kendilerini hayır işlerine adayan hanım kardeşlerimize kolaylıklar diliyor, bizlere sundukları plaketten dolayı da teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Karaaslan Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title