Haberler

Servis şoförü, kebapçı dükkanını midibüsüyle yıkmaya çalıştı! Dehşet anları kamerada

Güncelleme:

Mersin'de servis şoförü tartıştığı kadına küfür ettiği için kendisini uyaran kebapçının dükkanını midibüsüyle yıkmaya çalıştı. Servis şoförü çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken dehşet anları kameraya yansıdı.

Mersin'de tartıştığı kadına küfür ettiği için kendisini uyaran kebapçının dükkanına midibüsüyle yıkmaya çalışan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaydan yaralı kurtulan iş yeri sahibi ise, "Üzerimden geçmeye çalıştı, kolumdan yaralandım" dedi.

SERVİS ŞOFÖRÜ, BİR KADINLA TARTIŞTI

Alınan bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen V.D. isimli servis midibüsü şoförü, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'nde, köpeklerinin havlamasından rahatsız olduğu gerekçesiyle bir kadınla tartışmaya başladı.

KEBAPÇI, "KİBAR OL" DEYİP UYARDI

Bu sırada kendisini, kadına karşı daha kibar olması konusunda uyaran kebapçı Ömer Aşçı'yı (60) itekleyen zanlı, olay yerinden uzaklaştı.

ARACIYLA DÜKKANA GİRMEYE ÇALIŞTI

Bir süre sonra yeniden mahalleye gelen V.D., midibüsüyle Aşçı'nın prefabrik kebapçı dükkanına girmeye çalıştı.

Aşçı ve çalışanları panikle kaçarken, zanlı iş yerine midibüsüyle defalarca çarpmaya devam etti. Çevredeki vatandaşların ve iş yeri çalışanlarının aracın önüne geçerek ve taş atarak engellemeye çalıştığı sürücü, hasar gören aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Zanlı, kaçarken çevredeki ağaçlara ve tabelalara da çarptı.

GÖZALTINA ALINDI

Aşçı'nın kolundan yaralandığı olayda iş yerinde büyük çaplı hasar meydana gelirken, polis V.D'yi gözaltına aldı. Öte yandan mahalleliye büyük panik yaşatan olay, çevredeki bir vatandaş tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülere, V.D'nin midibüsüyle iş yerine defalarca çarptığı, çevredekilerin de taş atarak sürücüyü uzaklaştırmaya çalıştığı yansıdı. Zanlının, kaçarken çevredeki tabela ve ağaçlara zarar vermesi de görüntülerde yer aldı.

TUTUKLANDI

Bir tekstil atölyesine ait midibüste servis şoförlüğü yaptığı belirlenen zanlının, olay günü firmanın haberi olmadan aracı aldığı ve alkollü olduğu bildirildi. Aracı habersiz aldığı için firma sahibinin de şikayetçi olduğu Vakkas D., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

"KAÇMAK İÇİN HEMEN ELEMANLARIMI UYARDIM"

Ömer Aşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Dükkanımın arkasında oturuyordum. Birden sesler gelmeye başladı. Baktığımda bir adam, bir kadınla kavga ediyordu. Kadını taciz etmeye kalktı, bağırdı, küfür etti. Ben de onu küfür etmemesi konusunda uyardım. Beni yakamdan tutup yere attı. Dükkana geri geldim. Bunu elemanlarıma söylemedim. Tezgahımın başına geçerek, iftar için aldığım siparişleri yapmaya devam ettim" dedi.

Zanlının, tekrar olay yerine geldiğinde büyük bir hınçla dükkanına çarpmaya başladığını söyleyen Aşçı, şunları kaydetti:

"Kaçmak için hemen elemanlarımı uyardım. Ben daha 'Dükkana girecek' demeden midibüsle dükkana girdi, çıktı. Bunu 5-6 sefer tekrarladı. Sonra aracı çevredeki insanların üzerine sürdü. İnsanlar taşla kovalayınca ağaçları devirip, kaçtı. Şahsı tanımıyorum. Alkollüydü. Olayda araç beni düşürdü. üstümden geçiyordu. Kolum yaralandı."

Servis şoförü, kebapçı dükkanını midibüsüyle yıkmaya çalıştı

"40 BİN LİRA ZARARIM VAR"

Aşçı, kendisiyle birlikte iş yerinde 9 kişinin çalıştığını belirterek, "Dükkanımdan geriye hiçbir şey kalmadı. Tadilat yapmaya başladık. Şu an 40 bin lira zararım var. 2 motosiklet ve 3 bisikletim de paramparça oldu" ifadesini kullandı.

Görgü tanığı Sevil Yaşar da zanlının, mahallede yaşayan bir kadının balkonundaki köpeklerinden rahatsız olduğu için tartışma çıkardığını belirterek, "Adam, kadına bağırıp, çağırıyordu. Ömer Usta da artık dayanamayarak küfür konusunda uyardı. Sonra ne olduğunu anlamadık. Şu an bile çok şaşkınım. Adam ikinci kez tekrar geldi ve aracıyla dükkana girdi. Bunu tekrarladı. O sırada balkondaydık, polisi aradım ama konuşamadım bile. Şu an bile konuşamıyorum. Resmen adamın gözü dönmüştü" diye konuştu.

O anlar kamerada;

Servis şoförü, kebapçı dükkanını midibüsüyle yıkmaya çalıştı

Servis şoförü, kebapçı dükkanını midibüsüyle yıkmaya çalıştı

Servis şoförü, kebapçı dükkanını midibüsüyle yıkmaya çalıştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güneykent Toroslar Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (18)

istisna:

bu şoför milleti kadar aciz, lanet insan topluluğu yok çoğu böyle istisnalar da zaten ne olduğunu biliiyorsunuz

8
1
yanıtYanıtla
Şoför:

bir şoför olarak dediğine katılıyorum.

yanıt0
yanıt0
BÜFECİYİ DE SORGULAYIN:

Büfeci bu kadar masum mu acaba?

0
8
yanıtYanıtla
Yanürük:

İlk Duruşmada serbest kalır

8
0
yanıtYanıtla
Murat:

İğrenç yaratık bu mübarek günde alkol al sonrada insanlara zarar ver.uzunca bir süre kalsa içeride terbiye olurda inşallah az bir cezayla kurtulmaz

8
0
yanıtYanıtla
KARAKUZULU MEDET:

araştırın bakın kime oy vermiş ampul kafaaaaaaaa :)))))

3
5
yanıtYanıtla
Cemalccc:

1-verdiği oyu araştırmayı nasıl düşünüyorsun. 2-Ben hdp ye oy verdiğini düşünüyorum. hdp ye verilen oy, chp demek.

yanıt3
yanıt5
Oooooooo:

Bunlarin derhal timarhayeyatirilmasi lazim bu sofor birde yolcu tasiyor . . .

6
0
yanıtYanıtla
toplumun özeleştirisi:

Millet kuduruk yahu, sonrada siyasileri beğenmiyoruz, yahu biz ne kadar düzgünüz? önce aynaya bakmalıyız.

5
0
yanıtYanıtla
mustafa:

millette arabadan cekip asagi indirmiyor mal mal bakiyor yav bisürü toplanmisiniz bari bi ise yarayin durdugundan kapagi acip indirebilirdiniz caniyi polisi arasaydiniz

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title