Haberler

Servet Yetmedi Şantaj Yaptılar

33 Şirketin Veliahtı Kocası Muammer Onur Ağım'a Boşanma Davası Açıp 10 Milyon Euro Tazminat ve 1 Milyar Dolarlık Servetin Yarısını İsteyen Burcu Ağım ile Babası Hakkında Savcılık Şantaj Davası Açtı.

33 şirketin veliahtı kocası Muammer Onur Ağım’a boşanma davası açıp 10 milyon Euro tazminat ve 1 milyar dolarlık servetin yarısını isteyen Burcu Ağım ile babası hakkında savcılık şantaj davası açtı.

METROCITY’nin de aralarında bulunduğu 33 şirketin veliahtı Muammer Onur Ağım’a boşanma davası açıp 10 milyon Euro tazminat, aylık 25 bin YTL nafaka ve 1 milyar dolarlık servetinin yarısını isteyen 10 yıllık eşi Burcu Ağım ile kayınpederi Hayati Özer hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal ve şantajdan 3.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şişli Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek kamu davası, Muammer Onur Ağım’ın suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma sonunda açıldı. İddianamede müşteki Ağım’ın şüpheli Burcu Ağım ile evli olduğu ve çiftin boşanma aşamasına geldiği belirtilerek şöyle denildi:

Gizlice kayıt yaptılar

"Burcu Ağım’ın babası ile birlikte müştekinin haberi olmadan ileride açılacak velayet ve nafaka davalarında kullanılmak üzere gizlice ses ve görüntü çekimi yaptıkları, bu çekimde şüphelilerin müştekiye yönlendirici sorular sordukları, nafaka ve tazminat taleplerinin kabul edilmediği takdirde bu görüntüleri ifşa edeceklerini belirterek şantajda bulunduğu anlaşılmıştır." Cumhuriyet Savcısı, şüpheliler Burcu Ağım ile babası Hayati Özer’in, yarar sağlamak için rıza dışı ses ve görüntü kaydederek özel hayatın gizliliğini ihlalden 6 aydan 2 yıla kadar, şantaj suçundan 1-3 yıl hapisle cezalandırılmalarını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title