Haberler

Şeremet Mahallesi'nden Başkan Tosun'a Teşekkür Ziyareti

Kula Belediyesi'nin Şeremet Mahallesi'nde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı memnun olan Şeremet Mahalle Muhtarı İsmail Coruk ve mahalle sakinleri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Kula Belediyesi, kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kula Belediyesi Şeremet Mahallesi'nde yılardır vatandaşların patika olarak kullandığı ve hiçbir vasıtanın giremediği arazi yollarını açarak ulaşıma uygun hale getirirken mahallede bulunan köy çeşmesinin de onarımını yaptı. Yapılan çalışmalardan dolayı Şeremet Mahalle Muhtarı İsmail Coruk ve mahalle sakinleri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Mahalleye yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten Şeremet Mahalle Muhtarı İsmail Coruk; "Mahallemizde arazi yollarında ulaşımımız çok zordu. Çektiğimiz sıkıntıyı Başkanımıza bildirdik ve kısa zaman içerisinde mahallede gerekli çalışmaları başlattı. Bizde bu memnuniyeti kendisine bizzat bildirmek istedik ve Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunduk. Kendisinden Allah razı olsun. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

BAŞKAN TOSUN; "HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Çiftçi vatandaşların, günlük ulaşımını sağladığı arazi yollarında ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla her mahalleye gerekli hizmeti ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula'da 60 mahallemiz var. Belediye olarak her mahallemize ulaşmaya ve hizmet etme çabalıyoruz. Şeremet Mahallemizde yıllardır ulaşıma uygun olmayan arazi yollarını açtık ve köy çeşmemizin onarımını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Bugün Şeremet Mahalle sakinleri ve Muhtarımız İsmail Coruk yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etmeye gelmişler. Onların göstermiş olduğu bu sıcak kanlı davranışlarından dolayı ben teşekkür ediyorum. Şeremet Mahalle sakinlerinin yol çilesi sona erdi. Şeremet Mahallesine yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şeremet Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title