Haberler

Sephora Buyaka Mağazasını Açtı!

Güncelleme:

Nefise Karatay'ın da katılımıyla Sephora Buyakamağazasını açtı!

Dünyaca ünlü lüks kozmetik zinciri Sephora, Türkiye'deki yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. Marka 16. mağazasını İstanbul Buyaka Alışveriş Merkezi'nde açtı. Etkinliğe katılan ünlü model ve sunucu Nefise Karatay, etkinlik boyunca ziyaretçilere sezon trendleri ve makyaj tüyolarıyla ilgili ipuçları verdi.

Lancome'un katkılarıyla düzenlenen etkinlik, açılışa özel düzenlenen aktivitelerle ve indirim fırsatlarıyla kozmetik tutkunları tarafından yoğun ilgi gördü.

Anadolu Yakası'ndaki 3. mağaza…

Sephora'nın İstanbul'daki 9., Anadolu Yakası'ndaki 3. noktası olan Sephora Buyaka Mağazası cilt bakımından makyaj ürünlerine, aksesuardan banyo ürünlerine kadar zengin seçeneklerini bir arada sunuyor.

Kozmetik tutkunları, diledikleri zaman Sephora Buyaka mağazasına uğrayıp kendilerini rengarenk Sephora dünyasıyla güzel hissetmenin ayrıcalığını yaşıyorlar. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında, Amerika ve Avrupa'nın en çok tercih edilen markalarını sunuyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nefise Karatay İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title