Haberler

Şenol Güneş'ten de Atalay'a Destek Geldi

Şenol Güneş'ten de Atalay'a destek geldi İstanbul-DHA Trabzonspor ve Türk futbolunun efsane kalecisi ve teknik direktörü Şenol Güneş'ten de AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay'a destek geldi.

Şenol Güneş'ten de Atalay'a destek geldi

İstanbul-DHA

Trabzon spor ve Türk futbolunun efsane kalecisi ve teknik direktörü Şenol Güneş'ten de AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay'a destek geldi. Güneş, Atalay'ın Türk sporuna büyük katkıları olduğunu hatırlatarak, "Sayın Atalay'ın hem Trabzon'a hem Türkiye'ye önemli katıkları var. Bu katıklarını siyasi yaşamında da sürdüreceğine inanıyorum" dedi.

Daha önce Trabzon spor'un unutulmaz gol Kralı Fatih Tekke ve eski kaptan Hüseyin Cimşir'in de desteklediği Atalay'a bu kez de Şenol Güneş destek verdi. Bursa spor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay, Trabzon spor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon spor'un yeni stat inşaatı Akyazı'da incelemelerde bulundu. Stattaki sorumlulardan bilgi alan Atalay ve Güneş, yeni stadın Trabzon spor için çok önemli olduğunu ifade ettiler.

ATALAY'IN KATKISI ÇOK FAZLA

Şenol Güneş ve Mehmet Atalay, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Trabzon'da Türkiye'nin denize dolgu alanına yapılan ilk stadını ziyaret etti. Güneş, burada yaptığı açıklamada, Akyazı Stadı'nın tamamlandığında Türkiye'nin en önemli spor alanlarından biri olacağını ifade etti.

Akyazı Stadı'nın bugünlere gelmesinde Mehmet Atalay'ın çok büyük emeklerinin olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, "Sayın Atalay, Trabzon'da spor tesislerinin modernleşmesi ve yeniden yapılması konusunda önemli çalışmalar yaptı. Akyazı Stadı'nın bugünlere gelmesinde de katkısı çok fazla. Stat tamamlandığında Trabzon, çok önemli bir tesise sahip olacaktır" dedi.

BAŞARIYA KATKI SAĞLAYACAKTIR

Atalay ise Akyazı mevkisinde, deniz dolgu alanında yapımı hızla devam eden 41 bin 461 seyirci kapasiteli statta çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Trabzon'un önünü açacak projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Atalay, "Trabzon'dan sayısız efsane sporcular yetişti ve yetişmeye devam ediyor. Trabzon'da son yıllarda yapılan onlarca spor tesisi, çok daha fazla sporcumuzun başarılar yakalamasına katkı sağlayacaktır. Türk futbol tarihinin efsane futbolcusu ve antrenörü Şenol Güneş ile gezdiğimiz Akyazı Stadı da bu açıdan çok önemlidir."

Akyazı Spor Kompleksi'nin temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde, 24 Kasım 2013'te yapılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Atalay Trabzonspor Şenol Güneş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title