Haberler

Şengül: Hayali Korkularla İzmirli'nin Oyunun Peşindeler

Güncelleme:

Şengül: İzmir'de korku siyaseti zamanı başladı. Ancak bu oyunu bu sefer İzmirliler bozacak, İzmir'de korku imparatorlukları yıkılacak.

Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir'de bazı siyasi partilerin yaklaşan yerel seçimlerle birlikte oy telaşına düştüğünü, milli ve manevi değerler üzerinden siyaset yapmaktan çekinmediklerini belirterek, "İzmir'de korku siyaseti zamanı başladı. Ancak bu oyunu bu sefer İzmirliler bozacak, İzmir'de korku imparatorlukları yıkılacak" dedi.

AK Parti Buca Eylül ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir'de halen milli ve manevi değerler üzerinden siyaset yapıldığını söyledi. İzmirlilerin artık suni korkulara inanmayacağını söyleyen Şengül, "İzmir'de hizmet etmekten yoksun, verdikleri sözleri tutmak gibi bir dertleri olmayan bazı partiler işin kolayını bulmuş. Yerelde olsun Büyükşehir'de olsun düşünce belli. İzmirlilerin hassasiyetleri üzerinden hayali korkular yaratılarak oy telaşına düşmek. Milli ve manevi değerler üzerinden siyaset yapmaya çekinmeyenler, şimdiye kadar bayrağımızı tekleştirmeye çalıştılar. Yaşam tarzlarımıza müdahale var diyerek halka korkular saldılar. Oysa AK Parti ne bir kimsenin yaşam tarzına müdahalede bulunmuştur ne de bayrak üzerinden siyaset yapma gibi bir gaflete düşmüştür. Bayrak hepimizin bayrağıdır. Ancak böyle düşünmeyen kötü niyetliler değerlerimizi her seçimde kullandılar ve başarılı da oldular. Ama artık İzmirli neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Suni korkulara insanların karnı tok. Onlar da yarattıkları korku imparatorluklarının boş olduğunu, işe yaramadığını görecekler" dedi.

Şengül, salondan yükselen 'Buca'yı tekrar alacağız' sözleri üzerine, "Buca da İzmir de zaten bizim. Dolayısıyla bu sözlere katılmıyorum. Bizim temel prensibimiz samimiyet. Ne olursa olsun samimi olacağız ve sonunda Buca'da da İzmir'de de AK Parti'nin hizmet ateşini yakacağız. Biz hizmete talibiz. Kendi adına siyaset yapanlardan değiliz. Siyasete girdiğimiz zaman liderimize inanarak siyasete girdik. Gece geç saatlere kadar partimiz için koşturduk. Aklımızda makam mevki yoktu. Aşk ile koşturduk. Hayallerimizi bu parti çatısı altında gerçekleştireceğimize inandığımız için koştuk, durmadan çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz." dedi.

"HER ADAYA AYNI MESAFEDE YAKLAŞIN"

AK Parti içerisinden çıkacak tüm adaylara aynı mesafede ve hoşgörü içerisinde yaklaşılmalı diyen Şengül, partililere öğütlerde bulundu. Şengül, "Bizi diğer partilerden ayıran en büyük özelliklerden biri, hoşgörü içerisinde aramızdan çıkan tüm adaylara aynı mesafede yaklaşmak, herkese şans vermektir. Adaylar çıkar, mücadele verir, özveri gösterir ve sonucu bekler. Çıkacak karar kimine göre doğru kimine göre yanlış olabilir. Ancak sonunda aday ismi netleşince herkesin o kişi arkasında yürümesi gerekir. AK Parti'ye yakışan budur" dedi.

Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün yanı sıra AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle partililer katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Aydın Ak Parti İzmir Buca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title