Haberler

Şenay Lambaoğlu Babylon'da

Güncelleme:

Caz sanatçısı Şenay Lambaoğlu'nun Babylon sahnesinde gerçekleştireceği performansta Neşet Ruacan ve İmer Demirel, sanatçıya sahnede eşlik edecek.

Geçtiğimiz yıl kendi söz ve bestelerinden oluşan albümü "İçimde Aşk Var" ile dinleyenlerin kalbini çalmayı başaran Şenay Lambaoğlu yer aldığı farklı birçok proje ile caz dünyasının çok yakından tanıdığı bir isim. Yıllardır çok önemli caz müzisyenleriyle gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında performanslar veren sanatçı katıldığı festivaller ile de yeni dönem caz vokallerinin en önemli temsilcilerinden biri olarak gösterilmekte.

Şenay Lambaoğlu, 19. İstanbul Caz Festivali'nde Fransız Trompetçi Mederic Collignon ile "İçimde Aşk Var" albüm projesi ile sahne aldı. 23.Akbank Caz Festivali'nde yine aynı proje kapsamında "KAMPÜSTE CAZ" konserlerinde birçok üniversitede genç müzikseverler ile buluştu.

Bu özel gecede Babylon sahnesinde Türkiye'de caz müziğinin en önemli temsilcilerinden Neşet Ruacan gitarıyla ve İmer Demirel trompetiyle geceye konuk oluyor.

Piyano: Ercüment Orkut
Gitar: Cem Tuncer
Saksafon: Ergin Recepoğulları
Kontrbas: Volkan Hürsever
Davul: Ediz Hafızoğlu

14 Ocak 2014 Salı, saat 21:30, Babylon İstanbul

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neşet Ruacan İstanbul Babylon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title