Haberler

Selendi'de Traktör Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Manisa'nın Selendi ilçesinde, gübre yüklü traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde, gübre yüklü traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında, Selmanhacılar köyü yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şehirlioğlu köyünden Selmanhacılar istikametine gitmekte olan İlyas Aktaş idaresindeki 45 U 3514 plakalı buğday gübresi yüklü traktör, virajı alamayarak devrildi. Selmanhacılar'a yaklaşık 1 kilometre mesafede meydana gelen kazada traktör sürücüsü İlyas Aktaş (30) olay yerinde hayatını kaybederken, römorkta bulunan Nurullah Yüksel (64), Nurullah Aktaş (17) ve Helime Meşe (48) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Selendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan Nurullah Yüksel ve Helime Meşe ise, ilk müdahalenin ardından ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerine gelen kaza geçirenlerin yakınları sinir krizi geçirirken, köylüler ise aynı virajda çok sayıda kazanın olduğunu belirterek, kaldırılmasını istedi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurullah Yüksel Nurullah Aktaş Selendi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title