Haberler

Selahattin Demirtaş Benim Temsilcim Olamaz'

'Selahattin Demirtaş benim temsilcim olamaz' AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti İletişim Merkezinin (AKİM) 2 Milyon Gülen Yüz Ödül Töreni'nde 2 milyonuncu kişi Siirt'ten Sevinç Karataş oldu.

' Selahattin Demirtaş benim temsilcim olamaz'

AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti İletişim Merkezinin (AKİM) 2 Milyon Gülen Yüz Ödül Töreni'nde 2 milyonuncu kişi Siirt'ten Sevinç Karataş oldu. Sevinç Karataş oğlu Mehmet ile birlikte geldi. Oğlu Mehmet Karataş "8 Mart 2013'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurtalan Devlet Hastanesi'ni ziyaretinde taleplerimizi ilettik. Gereken tüm yardımları yaptı. Kürt halkı olarak ben Kürtüm, Selahattin Demirtaş benim temsilcim olamaz. CHP ve MHP'ye de sesleniyorum. Siz halkı düşünmüyorsunuz. Genelkurmay Başkanına sesleniyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne alınmak istiyorum" dedi.

Davutoğlu bu sözler üzerine ise, "Allah bu ülkede barışı, esenliği daim eylesin. Bizim meselemiz 78 milyonun kardeşliği" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Mehmet Karataş Ak Parti Siirt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

azad:

e tabiki mideleri boştur açtırlar tabiki namusunu paraya satanlarda war kürdsen bir kürd gibi yaşa oğlun özürlüdür die akp sana yardım eder die ne bu salahattin demirtaş düşmanlığı yazıklar olsun sizin kürdlüğünüze oy namustur erdoğan bunu kendisi diyor siz oyunuzu paraya satmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title