Haberler

Sektörün Yıldızları g2m ile Çalışıyor, En İyiler g2m'ye Güveniyor

Güncelleme:

Gastronomi sektörüne yön veren markaların çözüm ortağı olan g2m, uzun yıllardır tedarikçileriyle müşterileri arasında kurduğu köprüyü her adımda sağlamlaştırıyor.

Profesyonellerin Olduğu Her Mutfakta g2m Var!

Gastronomi sektörüne yön veren markaların çözüm ortağı olan g2m, uzun yıllardır tedarikçileriyle müşterileri arasında kurduğu köprüyü her adımda sağlamlaştırıyor. Güven veren hizmet anlayışıyla dünyaca ünlü markaların kalbini fetheden g2m'nin tedarikçi ailesi her geçen gün genişliyor. Sektörün yıldızları g2m'ye güveniyor, en iyiler g2m ile çalışıyor!

32 yıldır sektörde; üreticiler ve işletmeler arasında köprü görevi gören g2m, her türlü gıda, sarf ve temizlik malzemelerinin satış, pazarlama, dağıtım ve lojistik hizmetlerini büyük özenle sürdürüyor. Sektöre yön veren ünlü markaların tedarikçiliğini üstlenen g2m, kalite standartlarına uygun saklama ve dağıtma koşullarıyla firmaların güvenini taze tutmayı başarıyor. 45.000 m2 depolama alanında 10.000'den fazla ürün çeşidi barındıran g2m, 9 lojistik merkezinden, 350 sevkiyat aracına uluslararası standartlar çerçevesinde yüklediği ürünleri, 17.000 müşterisine ulaştırıyor.

Türkiye'nin, ev dışı tüketim sektörüne hitap eden ünlü markalarının yanı sıra global markaların da distribütörlüğünü üstlenen ve layıkıyla yürüten g2m, iş ortaklarıyla çıktığı yolda kalitesinden ödün vermiyor. Unilever Food Solutions, Sealed Air, Kent, Danone, Anako, Kraft, Kubra, Balparmak, Algida, Unipro, Ceyo, Nestle, Fora, Krater gibi daha birçok marka g2m profesyonelliğine güveniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title