Haberler

Seksin Ramboları Bodrum'da

Haftalık İngiliz Magazin Dergisi Take A Break, Temmuz Ayından İtibaren, 'Seks Turizmi İçin Bodrum'u Tercih Ediyorlar', 'Seksin Ramboları Bodrum'da', 'Rambo ile Tango'yu Yaşayın', '18 Pound Verilen Erkekler, Kapanın Elinde Kalıyor', 'Aşkın ve Seksin Erkekleri Gümbet'te' Başlıkları ile 4 Hafta Üst Üste Dörder Tam Sayfa Olarak Yayımlanan Haberlerde, Bodrum'daki Bar ve Diskolarda Çalışan Barmenleri...

Haftalık İngiliz magazin dergisi Take a Break, Temmuz ayından itibaren, ‘Seks Turizmi için Bodrum’u tercih ediyorlar’, ‘Seksin Ramboları Bodrum’da’, ‘Rambo ile Tango'yu yaşayın’, ‘18 Pound verilen erkekler, kapanın elinde kalıyor’, ‘Aşkın ve seksin erkekleri Gümbet'te’ başlıkları ile 4 hafta üst üste dörder tam sayfa olarak yayımlanan haberlerde, Bodrum'daki bar ve diskolarda çalışan barmenlerin ve jigoloların saatlik 18- 40, gecelik ise 100- 250 pounda seks yaptıkları iddia edildi.

Dergi, Bodrum'u işte bu fotoğraflarla karaladı

Dergide, isimleri de verilen Gümbet'teki dünyaca ünlü bazı barlarda içkilerin bile ‘seks on the beach’, ‘orgasm’, ‘fuck me’ gibi isimlerle satıldığı ileri sürüldü. Derginin yazarları Zoe Wright ve Siofra Brennan, barlardaki para karşılığı seks yaptığını ileri sürdüğü bermen ve jigolalara ise, “İsimleri Murat, Mustafa, Ali, Mehmet farketmez. Onların tek dertleri para. 18 pound verdiğinizde onlar için güzel, çirkin, yaşlı, şişman, kısa, uzun farketmez; görevlerini yaparlar. Sadece seks için yaşayanları ve para kazanmak için 24 saat av peşinde olanları vardır. Yaşlı ve şişman İngiliz ve İrlandalı kadınların son yıllardaki en gözde merkezlerinden biri haline gelen Gümbet eğlence merkezlerindeki gece manzaraları Tayland'ı aratmıyor” ifadeleriyle yer verdi.

‘SEKSİN DEĞİL EMEĞİMİN RAMBO'SUYUM’

Take a Break Dergisi'nin 3 Temmuz 2008 tarihinde yayımlanan sayısında ‘Tango With Your Rambo’ (Ramboyla tango) başlıklı haberde fotoğrafı yayımlanan bar müdürü M.S.'nin seks turizminin sektör haline geldiği ilçede, gecede 40 kadınla yattığı iddia edildi. 15 yıldır turizm sektöründe çalışan M.S., hakkında yazılanlara tepki gösterip, çok sık gittiği İngiltere'de dava açacağını belirterek, “Dergi, iznim olmadan fotoğrafı internet sitesinden alarak, benimle röportaj yapmış gibi yayımlayıp, ‘Seks Rambo'su’ gibi göstermiş. Böyle bir şey yok. Sadece, emeğimin Rambo’suyum. Bodrum’daki eğlence merkezlerine yönelik böyle bir karalama kampanyası ile ilk kez karşılaşıyorum” dedi.

DAVA AÇACAKLAR

Dergide yazılanların, Pamela Anderson, Kid Rock, Tom Hanks, Tina Turner’dan Türk başbakanlardan, dünyanın önde gelen liderlerine kadar birçok ünlünün gece hayatını yaşadığı dünyaca ünlü turizm merkezi Bodrum'a darbe vurma amaçlı olduğunu savunan X Bar işletmecisi 42 yaşındaki Zeynel Kılıç, şunları söyledi:

“17 yıldır eğlence mekanı işletiyorum. Bodrum’da sezon içerisinde en az 3 milyon insan eğleniyor. Asayiş olayları açısından bakıldığında, dünyanın turizm merkezleri arasında en az olayın yaşandığı, kalite açısından ise lider olan Bodrum’da bazı küçük olaylar abartılarak İngiliz dergisinde yayımlanmış. İşlettiğim bardaki dansları ve animasyon gösterilerini seks pazarlaması olarak gösterip, kardeşimi ve müdürümü kendini pazarlayanlar olarak dergilerinde göstermişler. Bu çirkin karalama kampanyası için mağdur olan yaklaşık 30 kadar bar ve disko işletmecisiyle dergiye 500 bin Pound'luk tazminat davası açacağız ve dergiden bu haberlerini düzeltmesini isteyeceğiz. Son yıllarda yüzlerce ülkeden tatil için Bodrum’a gelen turistlerle gençler arasında aşk ve evlilik ilişkisi olabiliyor. Ancak bunu Bodrum’da erkekler, Tayland'daki küçük kızlar gibi pazarlanıyor çerçevesinde vermek insafsızlık. Bunun hesabını İngiliz dergisinden mutlaka soracağız.”

‘ÇİRKİN KAMPANYAYA GEREKEN CEVAP VERİLMELİ’

Bodrum’un Bitez Beldesi'ndeki Sırça Otel’in işletmecisi ve Sunsail Su Sporları Merkezi'nin Türkiye'deki Genel Müdürü Kemal Temel, İrlandalı ve İngiliz müşterilerinin ellerinde dergilerle tatile gelip, yazılanların doğru olup olmadığını sorduklarında şoke olduğunu söyledi. 30 yıllık turizmci Temel, şöle konuştu:

“20 yıldır Bodrum’a tatile gelen müşterilerimiz var. Evet, son zamanlarda bazı eğlence mekanları kaliteyi düşürdü, hanutçuluk ve ufak taciz olayları, yanlış eğlenme ve animasyon gösterileri sıkıntı yarattı. Ancak, erkeklerin kendilerini üç kuruşa pazarladıkları çirkin bir iftiradan başka bir şey değil. 3 bin eğlence mekanının bulunduğu Bodrum'da aradan cımbızla üç mekandaki gösterileri çekerek alıp, bunu habere dönüştüren İngiliz dergisinin çirkin kampanyasına gereken cevap verilmeli. Tarih, kültür ve mavi yolculuğuyla ünlü Bodrum’da seks turizmini ön plana çıkaran dergiye turizmcilerde gereken tepkiyi göstermeli. Eğlence mekanları sahipleri bunlardan ders alıp Tayland manzaraları yaratıp bu tür yayın yapacaklara koz vermemeli.”

TURİSTLER DE TEPKİ GÖSTERDİ

15 yıldır eşi ve çocuklarıyla Bodrum'da tatil yaptığını belirten İrlandalı emekli öğretmen 59 yaşındaki Maurice Ward, İngiliz dergisindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ward, “Dünyanın her yerinde eğlence merkezlerinde bu tür gösteri ve çapkınlıklar olabilir. Ancak bu tür yayımları Bodrum hak etmiyor. Çünkü ben yıllardır Bodrum’daki bar ve diskolara eşim ve kızlarımla gidiyorum. Hiçbir sorun yaşamadığım gibi dergide anlatılanlara da tanık olmadım. Çok üzgünüm. İrlanda'ya dönünce gazetelere bunun doğru olmadığını anlatacağım. Daha çok İrlandalı turisti Bodrum'a tatil için gelmeye teşvik edeceğim” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title