Haberler

"Şehitlerimizin ruhları şad olsun"

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Savaşı'nda şehit olan vatan evlatları için mevlit okutuldu.

Gecede semazenler eşliğinde ilahiler söylendi, dua edildi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, "Şehitlerimizin ruhları şad olsun" dedi.

Urfacity AVM'de düzenlenen anma etkinliğine; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Merkez İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Afganistan'da şehit olan vatan evlatları ve diğer şehitler anısına saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, şehitlerin mutlak suretle hatırlanmasına dikkat çekti. Zahit, günün anlam ve önemini belirterek, "Şehitlerimiz bizim her şeyimizdir. Eğer bugünlerde huzurlu bir yaşantımız varsa bunları aziz şehitlerimize ve gazilerinize borçluyuz. Onları anmak için buradayız. Bu dua zincirine katılan sizleri de aramızda görmekten onur duyuyoruz. Hepinize teşekkür ediyor, şehitlerimiz ruhları şad olsun" diye konuştu.

Daha sonra Çanakkale Zaferi'ni anlatan sine vizyon gösterisi sunuldu. Ardından sahne alan Grup Dergah seslendirdiği ilahilerle geceye renk kattı. Semazen gösterilerinin yapıldığı gecede şehitler için mevlit okutuldu.

Mevlit sonrası Kur'an-ı Kerim'den ayetler okunarak şehitlere dua edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Ak Parti Güncel Haberler

title