Haberler

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı nedeniyle Afyonkarahisar'ın ilçelerinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı nedeniyle Afyonkarahisar'ın ilçelerinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sandıklı

Sandıklı'da program hükümet konağı önünde düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılması ile başlayan program Sandıklı Kent Park Düğün salonunda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Sandıklı Ali Çetinkaya ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı çeşitli gösterilerinin ardından ilçede düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferini anlatan şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Sandıklı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, şehit ve gazi yakınları ile öğrenciler katıldı.

Dinar

Dinar'daki etkinlikler Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliği çelenklerinin konulamsıyla ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra topluca şehitlik ziyaret edildi.

Etkinlikler Dinar Atatürk Yatılı Bölge Orta Okulu (ATAYBO) tarafından hazırlanan kutlama programı ile devam etti.

Törenlere Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı,Yardımcısı Rafet Şimşek, Garnizon Komutanı Üstteğmen Ali Azyaman, Siyasi Parti Temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

İscehisar

İlçedeki tören Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Burada İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak ve Belediye Başkanı Mustafa Çibik tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakıldıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Sandıklı Politika Güncel Haberler

title