Haberler

Kırşehir'de Şehitlerimize Minnet Fotoğraf Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Kırşehir'de, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 101. yılı dolayısıyla Şehitlerimize Minnet fotoğraf sergisi açıldı.

Kırşehir'de, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla "Şehitlerimize Minnet" fotoğraf sergisi açıldı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve beraberindeki protokol üyeleri, Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ndeki törenin ardından serginin açılışı için Cacabey Meydanına geçti.

Vali Şentürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırşehir Şehit Aileleri Derneği'nin "Gönüllü Gençler" projesi kapsamında hazırladığı "Şehitlerimize Minnet" fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından protokol üyeleri, Çanakkale Savaşı'nda yer alan Kırşehirli şehitlerin resimlerinin de yer aldığı sergide incelemelerde bulundu.

Kaman'da tören düzenlendi

Kaman ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla tören düzenlendi. İlçe Meydanındaki törene Kaymakam Hakan Şen, Belediye Başkanı Erhan Talu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Gürkan Gündüz, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özer, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda kişi katıldı.

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Hacıpınar Mezarlığı'nda şehitler şehitler için dua okundu.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Çanakkale Kırşehir Kaman Politika Güncel Haberler

title