Haberler

Şehitler Memleketlerine Uğurlandı

Beytüşşebap'taki Kato Dağı'nda PKK'lıların saldırısında şehit olan uzman çavuşlar Özgür Küçük ve Hüseyin Kıraç ile Şırnak'ın Gülyazı Üstsınar Taburu'nda nöbet tuttuğu sırada üzerine yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Ecevit Altan için Diyarbakır Asker Hastanesi'ne uğurlama töreni düzenlendi.

Kato DAĞI'NDA PKK PUSUSU; 2 ŞEHİT, 3 YARALI

Beytüşşebap'taki Kato Dağı'nda PKK'lıların saldırısında şehit olan uzman çavuşlar Özgür Küçük ve Hüseyin Kıraç ile Şırnak'ın Gülyazı Üstsınar Taburu'nda nöbet tuttuğu sırada üzerine yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Ecevit Altan için Diyarbakır Asker Hastanesi'ne uğurlama töreni düzenlendi. Törene Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ile askeri arkan ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Basına kapalı yapılan törenin ardından şehit uzman çavuşlardan Özgür Kılıç'ın cenazesi İzmir'e, Hüseyin Kıraç'ın cenazesi de Mersin'e gönderildi. Yıldırım düşmesi şehit olan Jandarma Onbaşı Ecevit Altan'ın cenazesi de Aksaray'a gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title