Haberler

Şehit Uzman Çavuş Yüksel'in Cenazesi Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit cenaze namazı için gelenler Şehidin annesi, babası ve şehit yakınları Şehidin arkadaşlarının anne ve babanın elini öpmeleri Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun omuzlarda getirilişi Annenin tabuta sarılarak ağlaması Ağlayan şehit yakınları Şehidin cenaze namazının kılınması Şehidin tekbirler eşliğinde omuzlarda götürülmesi Hakkari'deki terör saldırısı Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in cenazesi, memleketi Aksaray'da toprağa verildi Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit cenaze namazı için gelenler

Şehidin annesi, babası ve şehit yakınları

Şehidin arkadaşlarının anne ve babanın elini öpmeleri

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun omuzlarda getirilişi

Annenin tabuta sarılarak ağlaması

Ağlayan şehit yakınları

Şehidin cenaze namazının kılınması

Şehidin tekbirler eşliğinde omuzlarda götürülmesi Hakkari'deki terör saldırısı

Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in cenazesi, memleketi Aksaray'da toprağa verildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde defnedildi.

Ağaçören Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit cenazesi, ilçe merkezindeki Fatih Camisi'ne getirildi. Törene katılan silah arkadaşları, şehidin babası Ramazan ve annesi Bahriye Yüksel'in elini öptü.

Bu sırada fenalık geçiren anne ve baba ile bazı şehit yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Daha sonra oğullarının Türk bayrağına sarılı tabutu başına giden anne Bahriye ile baba Ramazan Yüksel gözyaşı döktü. Tabuta sarılan şahidin babası oğlunun fotoğrafını öptü.

Tabutun başına gelen anne Bahriye Yüksel, "İsmail'im kurban olurum ben sana. Ben seni böyle mi bekliyordum." diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin naaşı, İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından helallik alınmak üzere Zafer Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Bu sırada cenaze törenine katılanlar, "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı.

Helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, evlerinin karşısındaki ilçe mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, şehidin yakınları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Aksaray Vali Vekili Armağan Önal, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Yüksel Ağaçören Hakkari Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
title