Haberler

Şehit Polis Şırnak'tan Törenle Uğurlandı (3)

Cenaze BAYBURT'A GETİRİLDİ Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Ömür Erbay'ın cenazesi memleketi Bayburt'a getirildi.

Cenaze BAYBURT'A GETİRİLDİ

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Ömür Erbay'ın cenazesi memleketi Bayburt'a getirildi. Erbay' ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Özel Harekat Şubesi'nde polis memuru olan ve geçici görevle gittiği Cizre'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 29 yaşındaki Ömür Erbay'ın cenazesi  Erzurum'dan Bayburt'un Arpalı Beldesi'ne getirildi. Cenazenin bayraklarla donatılan beldede caminin morguna konuluşu sırasında şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Göz yaşı döken şehidin babası Turgut, annesi Neşe ile kız kardeşi Zümran Erbay güçlükle teskin edildi. Şehidin eşi Şeyma Erbay ise, kucağındaki 6 aylık bebeği Uğurkan ile birlikte morga girdi. Sağlık ekipleri, bu sırada fenalaşan bazı şehit yakınlarına müdahalede bulundu.

Şehit polis Ömür Erbay'ın cenazesi, yarın Arpalı Merkez Camii'nde öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayburt Şırnak Arpalı Cizre Politika Güncel Haberler

title