Haberler

Şehit Binbaşı Adil Karagöz Parkında İftar

Güncelleme:

Osmaniye Belediyesi'nin şehrin 7 farklı noktasına düzenlediği iftar yemeği ve Ramazan etkinliği programları devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Yeni Mahalledeki Şehit Bnb. Adil Karagöz Parkında düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda mahalle sakini katıldı.

İftardan öncesi geleneksel çocuk oyunları ve eğlenceleri ile başlayan programda mahalledeki çocuklar gönüllerince eğlendi. İftar öncesinde Kur'an-ı Kerim okundu ve hep birlikte dualar yapıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Suyumuzu ve ekmeğimizi paylaşmaya geldik" dedi. Bu yıl Ramazan etkinliklerini halkın ayağına getirmek için şehrin 7 ayrı noktasını belirleyerek programlar yaptıklarını ifade etti. Başkan Kara, "Bu kapsamda Dumlupınar, Yunus Emre, Yeni Mahalle, Dr. İhsan Göknel mahallelerinin ortak noktası olan ve bir şehidimizin isminin verildiği bu parkı seçtik. Şehit binbaşımız Adil Karagöz'e bu mübarek günde Allah'tan rahmet diliyoruz. Davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl Ramazan etkinliklerini mahallelere daha çok yayacağız." şeklinde konuştu.

TÜRKOĞLU, "SAYIN BAŞKANIMIZLA İNŞALAH NİCE RAMZANLARDA BİR ARADA OLACAĞIZ"

İftar yemeğine katılan MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ise yaptığı konuşmasında vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Programı ve iftar yemeğini düzenleyen Belediye Başkanı Kadir Kara'yı tebrik ve teşekkür eden Milletvekili Türkoğlu, "İnşallah onunla böyle daha nice mahallelerde ve nice Ramazanlarda beraber olacağız. Önümüzdeki yılda beraber olacağız, ondan sonraki yıllarda da beraber olacağız diye diliyor ve düşünüyorum." dedi.

İftar yapacakları parkın ismini veren Şehit Binbaşı Adil Karagöz'ü de rahmet ve minnetle anan MHP Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, onun emanetlerinin bekçisi olduklarını ifade etti. Türkoğlu, "Hıra dağı kadar Müslüman, Tanrı dağı kadar Türküz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı. Mahalledeki Ramazan etkinliği teravih namazına kadar devam etti. Programa MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkan Vekili Yusuf Çomu, MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, Yeni Mahalle Muhtarı Bekir Bal, Dr. İhsan Göknel Mahalle Muhtarı Seyfi Çınar ile birlikte çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacı Bayram Türkoğlu Hüseyin Türkoğlu Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
title