Haberler

'Şehir'de Sıra Gecesi Keyfi

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi'nde düzenlenen 'Sıra Gecesi' keyifli anlara imza attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Orkestra Şube Müdürlüğü ile Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Sıra Gecesi' temalı konser, müzikseverlere keyifli saatler yaşattı. Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konsere, Bursalılar büyük ilgi gösterdi.

Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü sanatçılarından Yılmaz Alpaslan, Ömer Köylü, Selçuk Oruç, Ozan Olgun, Kenan Şimşek, Fatih Üzerker, Kemal Beygirci ve Haydar Demir en güzel türkülerle dinleyenlere müzik ziyafeti çekti. Vatandaşlar da konsere büyük ilgi gösterdi, türkülere halaylarla eşlik etti.

Sezon sonuna kadar farklı konseptlerde düzenli olarak devam edecek olan konserlerde, bir sonraki program 14 Şubat Perşembe günü 'Yâre Türküler' adıyla gerçekleştirilecek. Program, Hasan Basri'nin şiirleriyle renklenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title