Haberler

Sedat Yalçın Cumhuriyet Bayramı Mesajı Verdi

Güncelleme:

Sedat Yalçın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90'ıncı yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile yaşadıklarını ifade etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 90 yaşına basan Türkiye Cumhuriyeti'nin, bölgesindeki tüm olumsuz gelişmelere karşın siyasi ve ekonomik açıdan yakalanan istikrarla, birlik ve bütünlük içerisinde geleceğe güvenle ilerlediğini söyledi.

Sedat Yalçın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90'ıncı yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile yaşadıklarını ifade etti.

Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Türk milletinin kelimelerle anlatılamayacak fedakârlığıyla sağladığı destekle yürüttüğü 'Kurtuluş Savaşı'nın tacı' olarak niteleyen AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, bu mücadele sonunda elde edilen kazanımla aziz milletin bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ispatladığını hatırlattı.

Sedat Yalçın, mesajında şu ifadeleri kullandı:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ, EMİN ADIMLARLA HEDEFE İLERLİYOR…

"Aradan geçen 90 yıla baktığımızda, her alanda bağımsızlığı ilke edinmiş Atatürk'ün çizdiği rota doğrultusunda ilerleyen, çağdaş, laik ve sosyal hukuk devleti olan cumhuriyetimizin; demokrasi, insan hakları, bilim, eğitim, sağlık ve ulaştırma başta olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler katettiğini görürüz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti, her alanda dev atılımlar içerisinde olan, bölgesindeki tüm olumsuz gelişmelere karşın siyasi ve ekonomik açıdan yakalanan istikrarla, birlik ve bütünlük içerisinde geleceğe güvenle ilerliyor. Önümüzde uzun ve aydınlık bir yol var. Evrensel ilkeleri benimseyip, çağdaş dünyadaki yerimizi sağlamlaştırarak, Gazi'nin gösterdiği hedefe ulaşma kararlılığındayız."

Milletçe barış ve kardeşliğin pekiştirilmesi adına çok önemli adımlar atılan bugünde, bu topraklarda yaşayan herkesi, tek devlet, tek bayrak, tek vatan çatısı altında tek millet yapan değerleri daha büyük bilinçle sahiplendiklerini aktaran AK Parti Bursa il Başkanı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

'CUMHURYETİ KURAN YÜKSEK RUH VE ŞUURLA ÇALIŞIYORUZ…'

"Şehitlerimizin gazilerimizin bize bu ülkeyi bağımsızlık aşkıyla miras bırakmak için gösterdikleri fedakârlığı unutmamız mümkün değil. Onların acıları, şahadetlerinin kutsiyetini yüreğimizde hissediyoruz. Bu bilinçle devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirme gayretindeyiz. Hedefimiz Gazi'nin gösterdiğinin de fazlası; çağdaş medeniyetlerin de önüne geçmek istiyoruz ki, bu hedefe her zamankinden daha yakınız. Başarılarımız, Cumhuriyetimizin 100. Yılı için ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşacağımıza yönelik inancımızı güçlendiriyor.

Bu duygularla, 90'ıncı yılını büyük bir gurur ve coşku ile kutladığımız Cumhuriyetimizin kuruluşunda kanı ve canı bulunan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.

Aziz Milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Yalçın 29 Ekim Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
title