Haberler

Sedat Peker Sloganlar Eşliğinde Cezaevinden Çıktı

Güncelleme:

Ergenekon davasında hakkında tahliye kararı verilen ve cezaevinden çıkan Sedat Peker, "Yıkılmadım ayaktayım. Mücadeleye devam edeceğim." dedi.

İstanbul 21. Ağır Ceza Mahkemesi, Ergenekon Davası'nın sanıklarından, 'Kelebek Operasyonu' kapsamında 2007 yılında tutuklanan ve organize suç örgütü liderliği suçundan 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan Sedat Peker hakkında tahliye kararı verdi. Peker'in Yargıtay tarafından onanan başka bir cezası yüzünden çıkmayacağı ifade edilmişti ancak Sedat Peker cezaevinden çıktı. Peker, "Yıkılmadım ayaktayım. Mücadeleye devam edeceğim." dedi.

"DEĞİŞİME AYAK UYDURACAĞIM"

Ergenekon davasından hakkında tahliye kararı verilen Sedat Peker cezaevi çıkışında, "Bildiğiniz gibi 10 yıldır cezaevindeydim. Bu 10 sene süre zarfında ülkemizde yaşanan pozitif değişim ve gelişimleri yakından takip edebildim. Kendimle ilgili hissiyatım da benimde bu değişimlere ve gelişimlere ayak uydurabileceğim yönünde." dedi.

"YIKILMADIM AYAKTAYIM"

Sedat Peker, "Takdir edersiniz ki son 10 senede birçok ülkeler kuruldu ve birçok ülkeler yıkıldı. Ama gördüğünüz gibi hem ruhen ve bedenen yıkılmadım ayaktayım. Bundan sonra mücadelemize, hayat yaşamımıza ve ülkemizdeki pozitif gelişime ayak uydurarak devam edeceğim." şeklinde konuştu. 

"HERKESİN AİLESİNE KAVUŞMASINI DİLİYORUM"

Peker, "Cezaevinde bulunan tüm kader mahkumları için ama zalimler hariç gerçekten haksız bir şekilde cezaevinde yatan herkesin ailelerine kavuşmalarını diliyorum."

ADLİ KONTROL UYGULANMAMIŞTI

Uzun tutukluluk süresinin de 10 yıldan 5 yıla inmesiyle Ergenekon davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Sedat Peker hakkında tahliye kararı verilmiş ve İstanbul 21′inci Ağır Ceza Mahkemesi Peker hakkında herhangi bir adli kontrol uygulamama kararı alınmıştı.



 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sedat Peker Yargıtay İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (103)

amedlipolat.cancan@hotmail.com:

daha önce devleti yönetenler devletin kirli işlerini buna yaptırırlardı. ama artık bazı şeyler eskisi gibi değil. çünkü kirli dönemler bitti. herkesi kucaklayan kardeş gören dünya lideri var. arkanızda kirli güçler yok ona göre bence bazı şeyleri büyütenler sevinmesin. sonu hüsran olabilir.

127
16
yanıtYanıtla
DADAStiryakinim7z@hotmail.com:

Kim bunlar arkadaslar neyın mucadelesını verıcekmıs Türkıye eskı Turkıye degıl İTE KOPUGA MEYDAN YOK reis reis dıye yırtınanlar yazık sıze ezıksınız hepınız Kula kulluk etmeyın kımsenın onunde egılmeyın...

62
21
yanıtYanıtla
ÖTLEK REİS..bervanoktay@hotmail.com:

BİR SERSERİ Yİ.BİR KABADAYI BOZUNTUSUNU ..REİS YAPTINIZ...

17
57
yanıtYanıtla
alperalpererdurann@gmail.com:

ötlek olan sensın ve senın gıbıler

yanıt0
yanıt0
AdanaLIersin01@hotmail.com:

SANA CEVAP BİLE VERMEMEK GEREKİR AMA DAYANAMADIM ULAN KÜSTAH SEN DAHA SERSERİ NEY KABADAYI NEY REİS NE BUNLARI BİLMİYON KONUŞUYON CAHİL BARİ SUSTA ADAM SANSINLAR.

yanıt0
yanıt0
En Eski ÜlkÜcÜwerty27@hotmail.com:

Allahınaa kuRban...Ne muTLu TÜRK olana..ANDIMIZI kaldırıp pekaknın aPonun yoLunu açanlarr için CeHHeennneemmler iyiki var..

52
18
yanıtYanıtla
emrecixthe-end-65@hotmail.com:

sedat peker demokratikleşme paketine dua etsin. bdp sayesinde cıktı

26
43
yanıtYanıtla
TOKATLIyeten_emre@hotmail.com:

RUH ADAM SEN CEZAEVİNDEYKEN HERKES ATIP TUTUYODU AK PARTİYE İNAT YAŞAMAYA DEVAM HİÇ BİR ZAMAN KİŞİLİŞĞİNİ BOZMADIN GEÇMİŞ OLSUN YÜREKLİ DELİKANLI.

22
45
yanıtYanıtla
alp atatakinci.x@hotmail.com:

Reis geçmiş olsun bu millet seninle yolun açık olsun Şükür kavuşturana

32
30
yanıtYanıtla
bitlislipolat.cancan@hotmail.com:

tarih boyunca türkiyede gelmiş geçmiş en büyük mafya babaları kürtlerdir. devlet bunların arkasında olmasa bunları kürtler sinek gibi avlar.

17
45
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title