Haberler

Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen iş insanı Cihan Ekşioğlu'na suikast girişimi

Güncelleme:

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen ünlü iş insanı Cihan Ekşioğlu'na suikast girişiminde bulunuldu. İstanbul Beykoz Konakları'nda geçtiğimiz hafta silahları ateşlemeye hazır, iki suikastçı yakalanırken polise gelen ihbar sayesinde son anda önüne geçilen suikastın hedefindeki ismin Cihan Ekşioğlu olduğu tespit edildi. Şüphelilerin talimatı "Dalton" kod adlı birinden aldıkları ortaya çıktı.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan bir suikast girişimi gündemi derinden sarstı. İstanbul Beykoz Konakları'nda pusu kurup silahları ateşlemeye hazır bir şekilde bekleyen motosikletli 2 kişi ihbar edildi. Polis ekiplerinin gözaltına aldığı şüpheliler emniyete götürüldü üst aramaları yapıldı. Üzerlerinde çelik yelek ve silah bulunan şüphelilerin, silahlarının da ateşlenmeye hazır olması polisin dikkatini çekince araştırma derinleştirildi. Sorguya alınan şüpheliler susma haklarını kullandı.

WHATSAPP YAZIŞMALARINDAN EKŞİOĞLU ÇIKTI

Araştırmaya Organize Suçlar Polisi'nin de dahil olduğu olayda teknik inceleme başlatıldı. Şüphelilerin cep telefonları ve WhatsApp yazışmaları didik didik incelenerek deşifre edildi. İki şüphelinin suikast için bölgeye geldiği belirlendi. tv100'den Levent Albayrak'ın haberine göre hedeflerindeki isim ise ünlü iş insanı Cihan Ekşioğlu'ydu. Ekşioğlu, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelmişti.

"FARK ETMEZ ONLARA DA SIKARIZ"

Şüphelilerin "Dalton" kod adını kullanan bir kişiden talimat aldığı, bu kişinin de şüphelilere, Ekşioğlu'nun fotoğrafını gönderdiğini ve "dikkat edin yanında polis korumaları da var" diyerek uyardığı tespit edildi. Şüphelilerin de kendisine, "fark etmez ağabey onlara da sıkarız" dedikleri belirlendi. Teknik incelemenin tamamlanmasıyla şüphelilerin güzergahları da belirlendi. İki kişinin, o bölgede sürekli keşif yaptıkları ortaya çıktı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Cihan Ekşioğlu Sedat Peker Haberler

500

Yorumlar (11)

Davut Uysal :

Bu mafya bozuntusu uyuşturucu muptelasi psikolojik vaka yine ne yumurtlamiş

41
68
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Milliyetçi geçinen bir hain gizlendiği delikten aylardır ülkenin gündemini meşgul ediyor madem o kadar yiğitsin söylediklerinde doğru neden gizlendiğin yuvalarına girmeden önce bu ülkeden kaçmadan önce bildiklerini söylemedin ?Senin yiğitliğin etek giyenlerin yiğitliğine benziyor.

31
63
yanıtYanıtla
Demir Acer :

tuh ya ne sedat pekermis yav bir konustu ortalik karisti))) suikastler is insanlari magdurlar brazilya dizisi gibi

47
6
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Bu ülke ne çektiyse; Vatan, Millet, Bayrak ve Atatürk maskesiyle gizlenip millet kanıyla beslenen vatan hainlerinden çekti....

41
7
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Devlet bir an önce bu pekeri alıp gebertmeli yada içeriye tıkacaksın aga kimsin sen sedat kareş hayırdır devletten büyükmüsün lann

5
39
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sizi gidi pudracilar sizi

yanıt24
yanıt5
Mustafa bugra:

Sen pudra şekerini fazla çektin galiba hayirdir

yanıt8
yanıt4
Fakır:

hepsi bir tiyatrodan ibaret

19
19
yanıtYanıtla
Demir Acer :

bu olaydan sonra bu adam aklandimi; nede olsa magdur oldu bence hepsi bir tiyatro ve amoterce

18
7
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

cumhurbaşkanı adayı olabilirmi?

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title