Haberler

Sedat Peker'in evine düzenlenen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve yurt dışından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Sedat Peker'in İstanbul'daki evine düzenlenen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde araç içindeki kişilerin kapıda bekleyen görevliyi vurdukları an yer alıyor.

Suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan Sedat Peker, bu sefer de evine düzenlenen silahlı saldırıyla gündeme geldi.

GÖREVLİYE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Peker'in "Tek mal varlığım" İstanbul Beykoz'daki evine kimliği belirsiz kişilerce bu sabah silahlı saldırı düzenlendi. Evin önüne gelen iki araçtan birisi yakında diğeri uzakta durdu. Eve Sedat Peker'in bilgisi dahilinde geldiğini söyleyen kişi görevlilerin kendisine yaklaşması üzerine arabanın içinden ateş etmeye başladı. Evdeki görevli Yılmaz Günay'a 3 kurşun isabet etti. Saldırıda Peker'in yakın adamlarından olduğu iddia edilen Yılmaz Günay üç kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılan Günay'ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları belirtilirken kim ya da kimler tarafından düzenlendiği bilinmeyen saldırının görüntüleri de ortaya çıktı. Videoda araç içerisindeki kişilerin yanlarına gelen görevlilerle bir süre konuştuktan sonra ateş açtıkları görülüyor.

PEKER TARAFINDAN İLK AÇIKLAMA

Halk TV'nin ulaştığı Peker'in yakın çevresi ise olayla ilgili şunları söyledi: "Sedat Peker gayet iyi. Olayla ilgili tek yaptığı yorum ise, 'Aptal düşmanlar maalesef insanın zekasını köreltiyor.' Sedat Peker, yakınlarına 'Vallahi çok eğleneceğiz. Ama zamanını ben belirleyeceğim' dedi."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Sedat Peker Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Atilla Han:

Kimin yaptirdigini herkes biliyor aslinda

148
17
yanıtYanıtla
Shef :

İşte böyle düşünesiniz diye yapıyorlar zaten. onun için bu tür olaylara provokasyon denir.

yanıt14
yanıt16
Mustafa ESMER:

Düşündüğün kişi aptal mı da Sedat Peker'in kendisi degil de bu kapidakine sıktırıp ihaleyi boş yere uzerine alsin? Saf misiniz yoksa trolluk olsun diye mi bunu soyluyorsunuz? Umit Özdağ bile bunu ima dahi etmezken?

yanıt0
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Silahlı saldırıyı yapanlar mutlaka Emniyet tarafından tespit edilmiştir. Yakalanmaları an meselesi.. Eskidendi o vur kaç operasyonları. artık Türk Polisi uçan sineğin cinsiyetini bile görebiliyor..

65
92
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

korktular tabii.. goz korkutmaya calisiyorlar

68
42
yanıtYanıtla
Basin:

evi devlete geçti kardeş. kim kimden korkacak? mala baglamayın bence.

yanıt10
yanıt15
Bilir Kişi:

Ciddi ciddi gelmiş yazmış bunu bir de ya :) bir tane mafya bozuntusuna bel bağlıyorlar :)

yanıt14
yanıt29
DİYAR BEKİR:

Bİ TEMİZLEMEDİLER GİTTİ BU İSPİYOCU SEDATI

21
47
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ha ha haaaa. Sözlük anlamı ''İspiyoncu: Birinin sırlarını bilip başkalarına bildiren kişi''. Bu durumda adamın söylediklerinin doğruluğunu sen BİLE onaylamış oluyorsun. Hani bu da ''Özel telefonumu bile dinlemişler yauv'' gibi gibi birşey yani...

yanıt0
yanıt0
Mehmet Vatandaş:

şimdi o evin çevresinde hiç mi sivil giyimli bir kaç görevli yok acaba???

51
13
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title