Haberler

"Yalan çıksın bu parmağı keseceğim" diyen Peker'den Mehmet Ağar'ın oğluyla ilgili bomba sözler

Güncelleme:

Firari suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videolara bir yenisini ekledi. Peker yeni videosunda Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar'ın Emir Sarıgül'ün Beykoz Konakları'ndaki evinde iş insanı Nusret Gökçe ile yaşandığını iddia ettiği bir gerilimden bahsediyor. Parmağını diyet olarak ortaya koyduğunu da belirten Peker, "Anlattığımdan bir tanesi yalan çıkarsa bu parmağı keseceğim" ifadesini kullanıyor.

Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker, 56 dakikalık yeni bir video paylaştı. Hedefine yine Mehmet Ağar ve Pelikancıları koyan Peker, videoda Beykoz Konakları'nda yaşandığını iddia ettiği ve başrollerinde Tolga Ağar ile Emir Sarıgül'ün olduğu bir olaydan bahsediyor.

"TELEFONDAKİ KÜFÜRLEŞME SONRASI ÖFKELENEREK ATEŞ EDİYOR"

Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar ile Emir Sarıgül'ün, Sarıgül'e ait Beykoz Konakları'ndaki evde olduğu sırada iş insanı Nusret Gökçe'ye telefon açıp "Akıllı ol" dediğini söyleyen Peker, telefonda küfürleşme yaşandığını iddia ediyor. Yaşanan tartışma sonrasında Tolga Ağar'ın öfkelenerek ateş ettiğini belirten Peker, o sırada alt katta olan Mustafa Sarıgül ile SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın Ağar ile Emir Sarıgül'ün yanına çıktığını ve sonrasında yaşanan olayları anlatıyor.

"ANLATTIĞIMDAN BİR TANESİ YALAN ÇIKARSA BU PARMAĞI KESECEĞİM"

Beykoz Konakları'nda yaşanan olayın tüm detaylarını videoda anlatan Peker, sözlerinin devamında ise parmağını diyet olarak ortaya koyduğunu belirterek "Anlattığımdan bir tanesi yalan çıkarsa bu parmağı keseceğim" ifadesini kullanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beykoz Konakları Mustafa Sarıgül Emir Sarıgül Mehmet Ağar Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (4)

FAKIR VATANDAS:

troçki kitabı mesaj mı. tesbih beyaz ve araya set gibi duruyor. ampuller açık akşam çekimi ki su içiyorsun oruç yok yani....

9
27
yanıtYanıtla
Yusuf Saygın:

Oruç tutmamanın pek çok sebepleri vardır. Hasta olur, seferi olur, orucu bozacak derecede kusar vb. Hiçbir sebep olmasa bile orucu kasten tutmaz kefaretini öder. Hiçbirini yapmasa da Allah cc. affeder çünkü "oruç benim içindir mükafatın da ben veririm" buyuruyor. Onun için zahire bakıp karar vermeyiniz.

yanıt13
yanıt5
slow Mp3:

Guclü olan haksızlıkda yapsa kapanir kapattirir Reis

21
13
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Sayın sedat bey söylediklerin doğru olabilir, ama bugün haklarında konuştuğun kişiler için, eli kalem tutan insanlara oluk oluk kanlarını akıtacam diyordun

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title