Haberler

Sealed Air ve TESHİAD 6. Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleşti

Güncelleme:

Sealed Air ve TESHİAD'ın birlikte organize ettiği ve bu yıl 6.'sı düzenlenen geleneksel iftar yemeği, sektöre yön veren firmaların yöneticilerini bir araya getirdi.

Gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün koruma alanlarında yeni küresel lider olan Sealed Air ve TESHİAD'ın (Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği) birlikte organize ettiği ve bu yıl 6.'sı düzenlenen geleneksel iftar yemeği, sektöre yön veren firmaların yöneticilerini biraraya getirdi.

Sealed Air iş birimi Diversey – TESHİAD Geleneksel İftar Yemeği, 02 Ağustos Cuma akşamı Crowne Plaza Harbiye'de gerçekleşti. İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan Sealed Air Pazarlama Direktörü Türkan Kızılkan, Sealed Air'de son dönemlerde gerçekleşen gelişmelerden bahsederek "Sealed Air olarak sektöre yepyeni bir bakış açısı getiriyor ve sektöre sunduğumuz hizmetlerimizi yeniden hayal edip yeniden tasarlıyoruz. Bu sene altıncısını düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğimizde ise sizlere önümüzdeki dönemde sunacağımız ürün ve hizmetlerimizin giderek çeşitlenip, gelişeceği müjdesini vermek isterim" diyerek yeni dönem projelerinin yakın zamanda sektöre sunulacağı sinyallerini verdi.

Sözlerine TESHİAD'a teşekkür ederek son veren Sealed Air Pazarlama Direktörü Türkan Kızılkan'dan sonra kısa bir konuşma yapan isim ise TESHİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy oldu. Sektörün sivil toplum kuruluşu olduklarını söyleyen Ersoy "Hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemiyi yürütmek bizim elimizde. Yaşadığımız tüm başarılar ve başarısızlıklar hepimizi etkileyecektir. Amacımız hep birlikte güzel başarılara imza atmak olmalıdır." diyerek derneğin önemini ve birlikte hareket etmenin sektöre etkilerini vurguladı.

TESHİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Doğru gecenin son konuşmasını yaparak üyelerin derneğe sahip çıkmaları gerektiğini belirterek, "TESHİAD'a sahip çıkmak sektöre sahip çıkmaktır" dedi.

Bülent Doğru, "Dünya'da temizlik sektörüyle ilgili çok büyük gelişmeler var ancak ülkemiz bu gelişmelere duyarsız kalıyor. Amacımız sektörümüzü dünya standartlarına ulaştırmak. Bu noktada en somut adımlarımızdan birini atarak ISSA'ya (The Worldwide Cleaning Industry Association) üye olacağız. Derneğimizin tüm üyelerine bunu öneriyoruz." şeklinde konuştu.

Ülkemizde son dönemlerde yaşanan gelişmelere değinen Doğru "Ülkemiz dinamik bir yapı içerisinde. Bizler herzaman büyüyen sektörümüze yönelik çalışmalar yapmaya devam etmeliyiz. Gelecekte temizlik sektörünün ne kadar gelişeceği ortadadır. Sektörümüzle ilgilenen ve yatırım yapan yabancı yatırımcıları gördükçe ümitleniyoruz. Bu noktada tek yapmamız gereken birlik olmak ve derneğimize sahip çıkarak sektörümüze de sahip çıkmaktır" diyerek sözlerini noktaladı.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen Sealed Air - TESHİAD Geleneksel İftar Yemeği, yapılan konuşmalar sonrasında misafirlerin sektör ve sektöre yön veren firmalar hakkında yaptıkları yorumlarla noktalandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sealed Air Harbiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title