Haberler

Sealed Air, Dünya Turizm Günü'nü Kutluyor

Güncelleme:

Dünyada her geçen gün kendini yenileyen ve gelişen sektörlerden biri olan turizm sektörü, kendisine katma değer kazandıran şirket ve kuruluşlarla birlikte büyüyor.

Dünyada her geçen gün kendini yenileyen ve gelişen sektörlerden biri olan turizm sektörü, kendisine katma değer kazandıran şirket ve kuruluşlarla birlikte büyüyor. Gıda güvenliği ve koruma, ürün koruma ve tesis hijyeni alanlarında faaliyet gösteren Sealed Air, Dünya Turizm Günü'nü kutluyor ve bilinci artıracak görüşleriyle sektöre ışık tutuyor.

Türkiye, küresel ve bölgesel düzeyde hizmet gösteren büyük otel zincirlerinden, butik yapıdaki tesislere kadar, tüm işletmeler dünyanın dört bir yanından gelen insanlara hizmet veriyor. Türkiye'nin bacasız sanayisi olarak da adlandırılan turizm sektörünün diğer ülkelerden farklılaşmasını sağlayacak belki de en önemli hizmet standartlarından birisi 'hijyen'.

Sealed Air'in işbirimi Diversey, bu doğrultuda var olan geniş ürün yelpazesi ile birlikte, günümüzün de seyahat endüstrisini ve trendlerini takip ederek müşterilerine yenilikçi, kaliteli ürünler/hizmetler sunuyor. Ayrıca entegre danışmanlık, denetim ve eğitim hizmetlerimiz ile müşterilerinin pazarda marka ve rekabet avantajlarını korumalarına da yardımcı oluyor.

Oda temizliğinden, çamaşır hizmetlerine, mutfaktan, gıda güvenliğine kadar her alanda faaliyet gösteren Sealed Air'in işbirimi Diversey, gıda ve içecek hijyeni, mutfak hijyeni, çamaşır hijyeni ve kişisel hijyen portföylerindeki yüksek kaliteli ürünleri, üstün sistemleri ve kapsamlı danışmanlık hizmetleri ile sektörün gelişmesine ve ilerlemesine hizmet ediyor. Aynı zamanda yer bakımı ürünleri, makine ve sistemleri, kağıt ürünleri, temizlik gereçleri, buklet, havuz suyu şartlandırma ve su ıslahı ve çevre danışmanlığı gibi konularda da konaklama sektörüne çözümler üretiyor. Böylece bir tesisteki her bölüme girerek, insanların bir otele giderken ilk kaygılandıkları konu olan hijyen alanında tesisleri geliştirecek ürün ve hizmetler sunuyor.

Sealed Air'in işbirimi Diversey, otelin bütününe uygulanan sistemler üretiyor

Dünyada profesyonel hijyen pazarının büyüklüğü de hijyen konusuna gösterilen önemi gözler önüne seriyor. Sealed Air'in işbirimi Diversey, sektörün gelişebilmesi için, turizm sektöründe otellerin bütününe uygulanabilen kapsamlı sistemleriyle hijyen alanında yanlış uygulamaların önüne geçiyor. Turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu yenilik ve teknoloji ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Ar-Ge çalışmalarına önem veriyor ve hızla ilerleyen teknolojiye paralel olarak en son yeniliklerle ve farklı metotlarla, profesyonel temizlik ve hijyen ürün/sistemleri geliştiriyor. Kaliteli ve yüksek standartlardaki temizlik ürün ve sistemlerini kullanan işletmeler, müşteriler açısından beklentileri karşılayan güvenilir alanlar yaratıyor. Bu ise işletmenin verimliliğini ve karını arttırıyor. Hijyen standartlarını arttıran tesislerin yaygınlığı ise küresel rekabete ivme kazandırıyor, sektörün gelişimini destekliyor.

Türk Turizmi'nin Gelişimine Sürdürülebilir Projelerle Destek…

Sealed Air işbirimi Diversey, 25 bin turizm profesyonelinin üye olduğu en büyük sivil toplum örgütü Skal International'ın, İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen ve turizmin en iyilerini belirleyen Skalite-Turizmde Kalite Ödülleri'ne 2005 yılından bu yana, sponsor olarak destek veriyor. Sealed Air, sosyal sorumluluk alanında da öncü rolü ve sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda çevre, insan ve dünya odaklı projeler gerçekleştiriyor.

"Beyaz Yıldız Projesi" TÜROFED tarafından hazırlanan ve Sealed Air iş birimi Diversey'in desteği ile hayata geçirilen bir proje. Beyaz Yıldız projesi ile turistik işletmelerde kullanılan suyun, elektriğin-enerjinin, kimyasalın ve katı atık miktarının, çevrede ve doğal kaynaklarda meydana gelebilecek olası zararın azaltılması, operasyonel verimliliğin artırılması ve konfordan vazgeçmeden tasarruf sağlayarak turistik işletmelerdeki giderlerin azaltılması amaçlanıyor. Bu doğrultudaki diğer bir proje ise Kadından Kadına Köprü - Bıttım Sabunu Projesi. Bu projenin de en büyük katma değeri; Mardin'in simgesi, Bıttım sabununun uluslararası ve hijyenik standartlarda üretilmesini sağlayarak kaybolmaya yüz tutmuş bir Anadolu değerini Türk turizmine yeniden kazandırıyor olması.

Sealed Air'in işbirimi Diversey ''Beyaz Zambak'' projesi ile gıda güvenliği konusunda belediyelerle işbirliği yaparak gıda sunan tesislerin hijyen kalitesini artırmayı hedefliyor. 2004 yılında başlatılan Beyaz Zambak projesi şu anda Beyoğlu, Bursa ve Didim'de uygulanıyor ve dünyada da birçok ülke tarafından örnek alınıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sealed Air Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title