Haberler

Savur Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme:

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Savur Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında Köprübaşı ile mezbahana arası caddeye sıcak asfalt serildi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle ilçe merkezinde yol çizgi boyama çalışmasının tamamlandığını belirterek, 'Bordür taşı döşemesi çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız ilçemizin trafik güvenliğine ve estetik görünümüne katkı sağladı.' dedi.

Savur Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Savur Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında Köprübaşı ile mezbahana arası caddeye sıcak asfalt serildi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle ilçe merkezinde yol çizgi boyama çalışmasının tamamlandığını belirterek, "Bordür taşı döşemesi çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız ilçemizin trafik güvenliğine ve estetik görünümüne katkı sağladı." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fatih Çevik Köprübaşı Mardin Fatih Savur Savur Yerel yönetim Ulaşım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title