Haberler

Savcı Cihan Kansız: Atamalar Sürpriz Oldu

Güncelleme:

İstanbul'dan Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Cihan Kansız, "Ben beklemiyordum böyle bir şey. Hayırlısı artık. Kurulun takdiridir." dedi.

Kamuoyunun adını ODA TV davasıyla hatırladığı İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili iken Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Cihan Kansız, "Sürpriz oldu. Bizler hukukçuyuz. Kahve ağzıyla konuşmayız. Onu siyasiler konuşur" dedi.

"SÜRPRİZ OLDU"

Radikal'e konuşan Savcı Kansız, görev yerinin değiştirilmesinin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bizler hukukçuyuz. Kahve ağzıyla konuşmayız. Kahve ağzıyla siyasiler konuşmayı siyasiler yapıyor zaten. Hayırlısı. 20 kişilik bir liste var. Ben beklemiyordum böyle bir şey. Hayırlısı artık. Kurulun takdiridir."

Savcı Kansız, arkadaşlarıyla odasında oturduğunu şu an için bir şey yapmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cihan Kansız İstanbul Sakarya Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (2)

avantayla kalkınma partisialifuatakdeniz@hotm:

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye diye mazlumun hakkını yiyenlerin pisliklerini hırsızlıklarını ortaya çıkardılar evlerde çelik para kasaları para sayma makinalarıyla çalışıyordu Müslüman (???) bakanların oğulları ayakkabı kutularında para saklıyorlardı daha nice pislikleri çıkacaktı ortaya ama hükümet HAYSİYET VE ŞEREFİNİ KORUMAK YERİNE PİSLİKLERİNİ KAPATMAYA ÇALIŞARAK BU ADAMLARI ve binlerce polisi işlerinden yerlerinden yurtlarından ederek rahatlarını bozarak tam HAŞHAŞİ USULÜYLE kul hakkı yiyen şerefsizlerin peşinden koşanları CEZALANDIRARAK ÇETE OLDUĞUNU İSPATLADI aldıkları MAAŞ ONLARA YETMİYOR BAKAN BAŞBAKAN BELEDİYELER AVANTA PEŞİNDE artık adınıda değiştirsinler partilerinin

5
13
yanıtYanıtla
erhansoundtes@hotmail.com:

Siyasiler kahve ağzıyla mı, millet ağzıyla mı konuşur? Bu ne cüret atanmış memur ? Siyasetin üstünlüğünün kayıtsız şartsız millet üstünlüğü olduğunu kavrayamadınız da , hala kendinizi ' siyaset üstü' mü sanıyorsunuz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title