Haberler

Savaş Ay Tüm Mirasını Oğluna Bıraktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz Kasım ayında kansere yenik düşerek hayatını kaybeden Savaş Ay, kızına mirastan pay vermeyerek tüm mirasını oğluna bıraktı.

Kasım 2013'te 59 yaşında kansere yenik düşen gazeteci Savaş Ay'ın 13 yıl önce noter huzurunda hazırlattığı vasiyetnamesi açıldı.

KIZINA PAY VERMEDİ

Vasiyetnamenin İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde açılması sırasında oğlu Ulaş Can Ay (36) adına avukat Gürsan Atar, kızı Sanem Dolun Ay (16) adına ise avukat Mehmet Rahmi Kadıoğlu hazır bulundu. Tüm mal varlığını oğluna bırakan Savaş Ay, kızına ise mirasından pay vermedi.

AY'IN MAL VARLIĞI

Mahkeme, vasiyetnameye karşı bir diyeceklerinin olup olmadığının sorulması için taraflara önümüzdeki ayın sonuna duruşma tarihi verdi. Savaş Ay'ın Beşiktaş, Fatih ve Bodrum'da 5 daire, Saat Film Yayıncılık şirketinde yüzde 51'lik hisse, 1 cip, 2 deniz motoru, banka ve finans kuruluşlarında döviz ve Türk Lirası hesapları bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kadıoğlu İstanbul Savaş Ay Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

SAVAŞ AYIN MİRASINDAN KİME BIRAKTIĞINDAN VEYA NE DÜŞÜNEREK BU ŞEKİLDE DAVRANMIŞ OLDUĞUNDAN BİZE NE SİZE NE KİME NE ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ :))

52
11
yanıtYanıtla
KARAmehmet.teke@gmail.com:

KİME BARAKACAKTIKİ ELİN OLUNAMI BARAKACAKTI,KENDİ OLUNA BARAKMIŞ SANKİ GIZINA BIRAKIPDA ELİN VURUCUSUMU YESEYDİ EN EYESİNİ YAPMIŞ SAVAŞ YAY MEHANI CENNAT OLSUN

10
41
yanıtYanıtla
baba1122baba1122@hotmail.de:

kara, gercektende kara bir düsünceye sahipsin, evlat evlattir ölüm hak miras helal, git biraz kuranda miras paylasimi ayetlerini oku, inancsiz insan, sende toplumda geziyorsun medeni bir insan olarak, kiz cocugu eksiktir onun daha cok mirasa ihtiyaci vardir. ey cahil kara kalmis .

yanıt0
yanıt0
ayşesenasenaaa_ank@hotmail.com:

ne kadar ayıp yazmış olduğunuz yorum insan evladını ayırımı çok merak ettim sizin çocuklarınız varmı veya kaç tanesi kız yanlış yanlış getirir siz sakın böyle bi hataya düşmeyin bu dünyanın ahiretide var kızlarınızdan beddua almayın sayın kara

yanıt0
yanıt0
REFlatjsfdffcvbcf@hotmail.com:

Mal varlığı kimseyi ilgilendirmez istediğine bırakıp kızı ile ilgili bir bilgimiz yok nasıldı iyimiydi savaş ayla arası oda belli değil üstelik savaş ay tarripgillerdendi yani öyle Atatürkü katacak bir duerum yok Atatürk koskoca bir ülke bıraktı sata sata bitmedi genede arkasından küfür edip ayyaş mayyaş dediniz insanlıktan nasibini alamayan dinci bozuntuları.

27
19
yanıtYanıtla
ESKİ AKP Lİebrunet55@hotmail.com:

ZATEN BU ADAMI SEVMEZDİM YANILMAMIŞIM YAZIK SANA YAZIK

27
17
yanıtYanıtla
cdaslicaferdasli@hotmail.com:

sen neden eski AKP'lisin ? ne oldu da eski oldun ?

yanıt0
yanıt0
ACZMENDİmehmet.teke@gmail.com:

BAĞA BAK ESGİMİSİN YENİMİSİN DURDUK YERDE PARTİYİ NE GARIŞDIRIYUSUN NORMALMİSİN SEN YOKSA NE İJDİN SÖLE BAKAYM

yanıt0
yanıt0
Gülaygulay_2001_@hotmail.com:

Savaş abiyi bu kadar sevmeme rağmen bu yakışmadı.dediğiniz gibi vasiyetini kızına görede yapabilirdi.kız çocukların bu toplumda en iyi ezildiğini mahrum bırakıldığını güya en iyi bilenlerden

37
3
yanıtYanıtla
Kızı değiluhydgadh@gmail.com:

Tamam haklısınız ama bu olayla kız çocuklarının durumu pek bağlantılı değil.Adam açıkça kızın kendisinden olmadığını düşünüyor ve düşünüyorsa da çok çok büyük ihtimal doğrudur.Olay çok farklı.

yanıt0
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title