Haberler

Savaş Ay'ın Vefatı Yakınlarını ve Meslektaşlarını Yasa Boğdu

Güncelleme:

Usta gazeteci Savaş Ay'ın ölüm haberini alan yakınları ve meslektaşları, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine akın etti.

Usta gazeteci Savaş Ay'ın ölümü sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Savaş Ay'ın ölüm haberini alan yakınları ve meslektaşları, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti.

Savaş Ay'ın teyzesi Türkan Esen gözyaşları içerisinde duygularını anlatarak, "Aniden oldu. Kendine biraz bakmadı. Hiç umursamadı. Boyuna sigara içerdi. Dünyanın en iyi çocuğuydu. Bir taneydi ama Allah hep iyileri götürüyor. Şu sigarayı bırakın" ifadelerini kullandı.

Belgeselci Nebil Özgentürk ise, "Savaş hepimizin arkadaşıydı. Bütün sokak insanlarının arkadaşıydı. Gerçekten çok şaşırdım. Ölümün en son yakışacağı insanlardan biriydi. Ondaki gazetecilik ruhu 19 yaşında başladığı gün kadar tazeydi. Kan kusarken makinesini alıp habere giden, yazısını yazan muhteşem bir gazeteciydi bence. Çok dert dinleyen, sokaktaki kahramanların peşine düşen, bazen yangının orta yerinde hep onu görürdük. Çok üzgünüz gerçekten. Son ana kadar hastalığıyla savaştı" şeklinde konuştu.

Özgentürk, Savaş Ay'ın sonrasında oluşan sıkıntılar nedeniyle ameliyat olmaktan kaçındığını belirterek, "Ameliyat olmak istemiyordu ama olmak üzereydi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nebil Özgentürk İstanbul Savaş Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title